She Book Club

Mozaik knjiga daruje knjigoljupce!

Upravo zato samo za vas osigurali paket odličnih naslova uz koje će ovi dani proći u smijehu, zabavi, veselju…

Ljudi se u teškim vremenima uvijek okreću knjigama, a složit ćete se da ovo za mnoge jedna od najizazovnijih godina. Upravo zato samo za vas osigurali paket odličnih naslova uz koje će ovi dani proći u smijehu, zabavi, veselju…

Posljednje što mi je rekla

Trenutak prije svoje smrti, Nicolina baka Betty šapne joj da se u dnu dvorišta nalaze dječica. Nicolina majka tvrdi da je riječ o besmislenome trabunjanju umiruće žene. Međutim, kada Nicolina kći pronađe kost igrajući se u Bettynu vrtu, postane jasno da vrt skriva zlokobne i mračne tajne iz prošlosti.

Linda Green proslavila se romanom Igra skrivača koji je oduševio i hrvatsku čitalačku publiku. Njezina nova uspješnica Posljednje što mi je rekla drugi je njezin naslov preveden na hrvatski jezik. Roman je s engleskoga preveo Marin Popović.

Tri žene

Knjiga Tri žene fascinantna je istinita priča o seksualnom životu triju stvarnih žena, utemeljena na gotovo deset godina prikupljanja izvješća. Ispripovijedana je zapanjujuće iskreno i neposredno. Istodobno je novinarski podvig i pripovjedački trijumf, prepuna nijansi i empatije. Predstavlja nam tri nezaboravne žene – i jednu iznimnu spisateljicu – čija nas iskustva podsjećaju da nismo sami.

Ova knjiga živopisno i fascinantno opisuje ženske nezadovoljene potrebe, neizrečene misli, razočaranja, nade i opsesije koje ne popuštaju.

Lisa Taddeo pisala je za časopis New York, Esquire, Elle, Glamour i mnoge druge publikacije. Njezina publicistička djela obuhvaćena su antologijama Best American Sports Writing i Best American Political Writing, a njezine novele osvojile su dvije nagrade Pushcart. Sa suprugom i kćeri živi u Connecticutu.

Svjetla juga

Svjetla juga poetski je roman o ljubavi i moći književnosti, o alkemiji ljubavi, o blistavim i gorkim vrstama ljubavi, o svemu onome što nas zbunjuje i veseli s osobama koje volimo ili pokušavamo voljeti. I ovaj put imamo vlasnika putujuće knjižare, zove se Francis Meurienne koji ima neobičnu pomoćnicu Marie-Jeanne koja može vidjeti ljubav, i to doslovno, kao i sva ona srca koja su predodređena jedno za drugo. No što će ona učiniti s tom sposobnošću i kako joj pri tome može pomoći čarolija čitanja?

Nina George, rođena 1973. godine, od 1992. godine piše romane, stručne knjige, eseje, reportaže, kratke priče, blogove i kolumne. Njezin roman Mala pariška knjižara (objavljen i u Hrvatskoj) osvojio je prva mjesta na top-listama diljem svijeta, na primjer i onu New York Timesa u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa suprugom Jensom J. Kramerom Nina George piše provansalske trilere pod imenom Jean Bagnol. Živi u Berlinu i u Bretagni. Od lipnja 2019. godine predsjednica je organizacije European Writer’s Council, krovne udruge 38 europskih udruga spisateljica i spisatelja.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 11. prosinca točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Katarina Varzić.

[/box]

Ne propustite

Darivanje

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost.

She Book Club

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

She Book Club

Kako spriječiti da brak pođe po zlu ili spasiti onaj koji je već u nevolji?

She Book Club

Partnerski odnos može biti izvor velikog osobnog zadovoljstva i sreće, ali velikih frustracija.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version