Fashion report

Mračni glamur Simona Preena

Utjecaj gotike, geometrijski oblici i čiste siluete obilježavaju stil mladog dizajnera.
Simon Preen, britanski dizajner čije modele obožava nositi britanska glazbena zvijezda Jessie J., lansirao je novu kolekciju za jesen i zimu 2012. koja se sastoji od uskih kombinezona koji jasno ocrtavaju linije tijela, bodija s dugim rukavima i uskih tajica, uskih kraćih i dugih haljina, kratkih topova s dugim i kratkim rukavima te uskih jakni s patentnim zatvaračem.




Gotički utjecaj, geometrijski oblici i čiste siluete obilježavaju modni stil mladog dizajnera.



Za razliku od prijašnjih, u novoj kolekciji ističe se upotreba boja.



Mladi dizajner karijeru je započeo kreirajući mušku modu, a 2009. u suradnji s modnim brendom Urban Outfitters napravio je capsule kolekciju za žene koja je polučila fenomenalan uspjeh.



Na dizajnera velik utjecaj ima i muška modu, a za taj je modni smjer i školovan, a sada elemente muške mode uklapa u kolekcije za žene.




Uski kombinezoni, prozirni materijali, patentni zatvarači, kožne jakne i mini haljine inspirirane su fetišističkim i gotičkim detaljima.



Njegovu odjeću nose i poznate pjevačice poput Keri Hilson i Jessie J., koja se savršeno pronašla u uskim mačkastim kostimima mladog dizajnera.




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version