Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Muškarci s bradama su nam privlačniji

Svejedno kojeg su oblika i boje, ne zaboravite da taj ures na muškom licu mora prije svega biti njegovan!

Brada i brkovi nekada su bili simbol moći. Muškarac s bradom je bio simbol mudrosti, a neki znanstvenici tvrde da ta činjenica drži vodu i dan danas. Jedno je pak drugo istraživanje pokazalo kako 98 posto muškaraca s Forbesove liste 100 najbogatijih nema bradu, a čak 98 posto svjetskih motorista, kauboja, ratnika i ostalih ‘zločestih momaka’ ima ili je imalo bradu ili brkove.

Jesu li muškarci s bradama privlačniji od onih koji se briju?

Žene su odlučile. Vrijeme je da prestanete zadirkivati svoje bradate prijatelje. U studiji časopisa Evolutionary Biology osam i pol tisuća žena odgovorilo je da su muškarci s bradama privlačniji od onih koji ne nose bradu. Rezultat je bio zapanjujući: sve do jedne, žene koje su sudjelovale u istraživanju rekle su kako su muškarci s bradom privlačniji.

Nekoliko dana stara brada dobila je najviše pozitivnih ocjena, a zatim su na ljestvici prava, dugačka brada i “lagana neobrijanost”. Istraživači kažu da tipične muške odlike, poput snažne čeljusti signaliziraju zdravlje i razinu testosterona koje žene ne traže kada razmišljaju o partneru s kojim će provesti ostatak života. Brada se, s druge strane, povezuje s dobi i statusom. Prema rezultatima druge studije, brada je ženama dokaz da se muškarac može natjecati s drugima. I pobijediti.

Svejedno kojeg su oblika i boje, ne zaboravite da taj ures na muškom licu mora prije svega biti njegovan!

Više

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Poslovni bonton, odnosno bonton u poslovnim odnosima, može se definirati kao skup opće prihvaćenih pravila ponašanja koja se temelje na društvenim normama i važan...

Seks i osjećaji

Pet razloga zašto neki muškarci izgube interes.

Zanimljivosti

Kako pronaći savršeno iznenađenje za drage muškarce u vašem životu i odabrati idealan poklon za tatu, muža, dečka, brata, prijatelja?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.