Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Na krilima ljubavi: Nova kolekcija Phantasy Butterfly!

Novu zlatnu kolekciju Phantasy Butterfly krasi leptir, simbol ljubavi, proljeća, lakoće življenja – i Valentinova.

Ljubav je poput leptira jer otvara naša srca i pretvara nas u najljepšu verziju nas samih. Novu zlatnu kolekciju Phantasy Butterfly krasi leptir, simbol ljubavi, proljeća, lakoće življenja – i Valentinova.

Nova Phantasy Butterfly zlatna kolekcija dostupna je u žutom zlatu i s kubičnim cirkonima u boji šampanjca ili u ružičastom zlatu s kubičnim cirkonima u boji ružičastog morganita. Kolekciju od dva prstena, ogrlice i naušnica ističu kubični cirkoni uz markizni rez, ručno ukovani u svaki komad. Promišljeno dizajnirani komadi omogućuju kombiniranje i nošenje na nekoliko načina. Prstenje je ergonomski dizajnirano za udobno nošenje, a dostupne su verzije leptira raširenih krila ili one koja ga prikazuje sa strane.

Naušnice se mogu nositi kao viseće, kao mali leptiri na ušnim resicama ili asimetrično. Kada se zajedno nose komadi nakita s motivom leptira prikazanim sa strane, on se pretvara u leptira raširenih krila.

Kolekcija Phantasy Butterfly stvorena je za žene koje se u stalnom ponovnom rađanju svog stila – i same sebe – osjećaju slobodno poput leptira.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://zlatarnacelje.com/si/

Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

Više

Dizajn

Nastanak bisera je dugo bio nepoznanica pa o njima razvijane brojne legende.

Dizajn

Kolekcija The Golden Sea inspiraciju crpi iz zlatnog pijeska i zelenoplavih valova.

Dizajn

Žuto ili bijelo zlato klasičnog ili modernog dizajna – jedno je sigurno: u vjenčane kolekcije Zlatarne Celje zaljubit ćete se na prvi pogled!

Dizajn

Vrhunske srebrne kolekcije Zlatarne Celje možete potražiti u poslovnicama diljem Hrvatske

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.