Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Na tržište je stigao femidoc My Days – prvi biljni preparat koji ublažava simptome PMS-a

U hrvatske ljekarne stigao je biljni dodatak prehrani femidoc My Days kojemu je glavni cilj ublažiti simptome PMS-a, ali i dane same menstruacije i to na potpuno prirodan način.

U hrvatske ljekarne stigao je biljni dodatak prehrani femidoc My Days kojemu je glavni cilj ublažiti simptome PMS-a, ali i dane same menstruacije i to na potpuno prirodan način. Oni dani u mjesecu često mogu biti praćeni raznim neugodama, od promjena raspoloženja, preko obilnih krvarenja do bolova, a sve to može bitno utjecati na kvalitetu naših života. Pravilna prehrana i tjelovježba mogu ublažiti tegobe za vrijeme menstruacije, ali često to nije dovoljno. femidoc My Days će zato postati glavni stanovnik svake ženske torbice i spas u trenutcima kada je ženama to najpotrebnije.

Inspiracija iz prirode

Naša svakodnevica često ispunjena stresom i brojnim obavezama, ne ostavlja nam dovoljno vremena za brigu o našem zdravlju, barem ne onoliko koliko bismo trebali, a kada se na sve to nasloni i menstruacija, ženama je ponekad doista teško održati potreban balans. Umor, promjene raspoloženja, napetost, bezvoljnost i grčevi u donjem dijelu trbuha, često mogu biti kočnica u obavljanju svakodnevnih obaveza i potrebno je učinkovito rješenje koje može pomoći za nastavak normalnog funkcioniranja.

femidoc My Days je prirodan dodatak prehrani koji sadrži 3 tzv. ženske biljke koje se stoljećima tradicionalno koriste za ublažavanje simptoma PMS-a i menstruacije, kao i kod nekih ženskih bolesti, a to su livadna vrkuta, rusomača i stolisnik. Livadna vrkuta svojim ljekovitim sastojcima glavna je biljka koja se preporučuje za pomoć kod ženskih bolesti, rusomača utječe na zdravlje reproduktivnih organa, dok stolisnik pomaže u ublažavanju menstrualnih bolova. Sve ove biljke zajedno čine savršenu formulu koja će vam pomoći da oni dani u mjesecu prođu što bezbolnije – kako psihički, tako i fizički. Osim biljnih sastojaka, femidoc My Days je gmo free i sadrži vitamin B6, vitamin D, vitamin E te magnezij koji pomažu u regulaciji hormona, smanjenju umora te podižu raspoloženje i energiju. Proizvod mogu  koristiti i vegani. Ne sadrži gluten i laktozu pa je tako pogodan i za brojne osjetljive skupine.

femidoc My Days biljne kapsule

femidoc My Days potpuno je prirodan tj. biljnog podrijetla, a njegovi sastojci pridonose regulaciji hormonske aktivnosti, normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. Ublažava simptome PMS-a, podiže raspoloženje i energiju, okrepljuje tijelo, doprinosi dobrostanju tijela, doprinosi smanjenju umora i malaksalosti te pospješuje otpornost za vrijeme PMS-a. Važan je za hormonalnu ravnotežu, a mogu ga koristiti žene koje imaju velikih problema za vrijeme mjesečnice kao i one kojima ona tek minimalno smeta za obavljanje uobičajenih svakodnevnih obaveza.

Pakiranje sadrži 20 kapsula, a mogu ga koristiti žene u dobi od 14 godina na više. Kapsule bi se trebale uzimati od početka znakova menstruacije – po potrebi dvije kapsule dnevno nakon obroka s dovoljno vode.

femidoc My Days se može kupiti u svim ljekarnama i specializiranim prodavaonicama po cijeni od 95,90 kuna. Više o proizvodu i njegovim blagotvornim učincima čitajte ovdje.


Darujemo dvije čitateljice!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod na webu napišite  #mivasrazumijemo
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube

Prijave primamo do 5. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Mima Mašinović

Više

Savjeti stručnjaka

Menopauza je prirodni proces koji se događa kad žene prestanu imati menstruaciju i više ne mogu začeti prirodnim putem.

Zdravstveni karton

Pomaže i kod svih bolesti želuca, probave, krvarenja i problema s kožom.

Savjeti stručnjaka

Mnoge žene ne vole PMS zbog tih neugodnih simptoma, no iako vam katkad pokvari dan, PMS ipak ima svoje prednosti.

Savjeti stručnjaka

PMS ili predmenstrualni sindrom ima brojne simptome; neke žene ih imaju no, druge pak ne osjećaju ništa.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.