Brinimo jedna o drugoj

Na Vitafest po zdravlje

Poklanjamo vam pet mamografskih pregleda

Sajam zdravlja Vitafest po drugi put će se održati od 11. do 13. listopada u zagrebačkom Hypo centru. Cilj sajma je promocija i očuvanje zdravlja te podizanje kvalitete života. Vitafest sajam je namijenjen cijeloj obitelji, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

U Hrvatskoj svake godine od raka dojke oboli oko 2500 žena, od kojih više od jedne trećine i umire zbog toga. Rak dojke čini 25 posto svih karcinoma kod žena, pa je u tom slučaju prevencija izuzetno važna. Mjesec listopad je već tradicijski posvećen borbi protiv raka dojke, a 7. listopad proglašen je i Danom borbe protiv raka dojke.

Kako bi podigli svijest o problemu raka dojke u Hrvatskoj i dali doprinos borbi protiv ove zloćudne bolesti, portal namijenjen zdravlju i ljepoti CentarZdravlja.net u suradnji s DM-om poklanja čitateljicama 5 besplatnih mamografskih pregleda (mobilna mamografija) tijekom trajanja sajma.

Ovi mamografski pregledi namijenjeni su ženama u dobi od 40 do 49 godina (1964.- 1973. g. rođenja) koje nisu obuhvaćene Nacionalnim programom ranog otkrivanja raka dojke. Za pregled nije potrebna liječnička uputnica, kao ni zdravstveno osiguranje – pregledi su besplatni.

[box style=”0″]

OSVOJITE MAMOGRAFIJU

CentarZdravlja.net u suradnji s DM-om poklanja čitateljicama 5 besplatnih mamografskih pregleda (mobilna mamografija) tijekom trajanja sajma.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom MAMOGRAFIJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kome je namijenjen Vitafest?

Vaše prijave primamo do 7. listopada 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Vjerne čitateljice bit će kontaktirane o terminu dolaska na mamografski pregled koji će se obaviti tijekom trajanja sajma. Mamografski pregled moći će se obaviti uz predočenje osobne iskaznice. Sve daljnje informacije o rezultatima pregleda, čitateljice će dobiti od liječnika.

Dobitnice su Anita Bronić, Ana Vuksanović, Iva Marija Znaor, Tajana Golik i Gordana Kljaić. Čestitamo!

[/box]

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

U Hrvatskoj svake godine čak tri tisuće žena oboli od raka dojke, a bitku izgubi njih gotovo sedam stotina.

Brinimo jedna o drugoj

Psihološka podrška pacijentima je, vjerujem, puno važnija NAKON što sve prođe jer tijekom bolesti je važno samo prebroditi dan po dan, a nakon svega...

Zanimljivosti

U organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska, u 11 sati je od Hrvatskog narodnog kazališta krenula tradicionalna povorka sjećanja na sve preminule od raka dojke,...

Brinimo jedna o drugoj

'Želimo poslati poruku da je žena lijepa sama po sebi, da je ta ljepota u nama, a ne u našoj kosi', poručuje predsjednica Udruge...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version