Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
<a href='https://www.freepik.com/free-photos-vectors/woman'>Woman photo created by master1305 - www.freepik.com</a>

Horoskop

Najarogantniji znakovi Zodijaka

Arogancija je pojam koji se koristi da označi nadmenost, bezobzirnost, gordost.

Arogancija je pojam koji se koristi da označi nadmenost, bezobzirnost, gordost. Kroz povijest su različite kulture i akademici opisivali aroganciju na različite načine. Postoji i stara priča o perzijskom vladaru Kserksu, čiju su vojsku porazili Grci zbog njegove pretjerane arogancije i mišljenja da je njegova vojska daleko jača od grčke.

Stan Silverman, dekan Sveučilišta Akron’s Summit i koautor studije “Arrogance: A Formula for Failure“, zajedno s kolegama Aartijem Shyamsunderom iz Kronos Inc. i Russellom Johnsonom sa Sveučilišta u Južnoj Floridi, proveo je istraživanje koje je rezultiralo tzv. Workplace Arrogance Scale (WARS), odnosno skalom arogancije na radnom mjestu. Istraživanje je dokazalo povezanost između arogancije i egocentričnosti, u proporcionalnom omjeru. Također, što je osoba arogantnija, to je manje spremna na dogovor i suradnju. Još jedna interesantna karakteristika arogantnih osoba na radnom mjestu jest strah od tuđeg uspjeha i kvaliteta, odnosno pozicioniranje sebe „iznad svih“.

4 najarogantnija znaka Zodijaka

Ovan

Ovaj znak Zodijaka poznat je po svojoj upornosti. Što god zamisli, on će to učiniti. Ostvarit će svoj plan i u stanju je “gaziti preko leševa”.

On misli samo na sebe i svoje osobne ciljeve.

Bik

Rođeni u ovom znaku učinit će sve da privuku pažnju na svoje osobne probleme. Oni vjeruju da je ono što se njima događa važnije od svega što se događa drugim ljudima.

Iako glase za ljude na koje se možete osloniti i za dobre prijatelje, živciraju mnoge jer uopće nisu spremni na kompromis i streme samo svojim ciljevima.

Lav

Predstavnici znaka Lava poznati su po visokom samopouzdanju i navici da pretjeruju i preuveličavaju sve. Čime god da se bavi Lav, vjeruje da je u tome najbolji. Potrebna mu je pažnja drugih i to u neograničenim količinama.

Važno mu je da mu drugi govore kako im je neophodan. Zbog svega toga, još kao mladi postaju izuzetno arogantni.

Jarac

Ovaj znak baš voli sebe i misli kako je on jedini uvijek u pravu.

Ako počne sumnjati u svoju odluku ili potez, odjednom će doći do zaključka da su za njegovu grešku krivi svi drugi, osim njega.

 

Više

Drama Queen

Okruženi smo ambicijama, arogancijom i, unatoč činjenici da se toliko pozivamo na vjeru i Boga, puni smo lažljivih, prljavih misli, omalovažavanja i osuđivanja.

Duh i tijelo

Ponizan čovjek je svjestan svojih grijeha, grešaka i nedostataka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.