Beauty report

Najbolja furka s najgorom zurkom

Label.m osobe s najboljim stilom nagrađuje frizurom i poklon paketom.
Puno je lakše odabrati odjeću i obuću nego naći stilista koji će vašu kosu ukomponirati u vaš stil. Ne zaboravimo, frizura je ipak kruna vašeg stila na vrhu glave. Vođeni tim motom Label.m i She.hr uveselit će tri čitatelja šišanjem i bojenjem kose koja paše uz njihov stil te poklon paketom proizvoda Label.m za stiliziranje kose. Vaša kosa postat će kruna vašeg stila uz pomoć amabasadora Label.m-a.


Label.m – superbrand povezan s modom


Kolekcija profesionalne kozmetike Label.m nastala je kao rezultat višegodišnjeg rada Sashe Mascolo i kreativnog tima firme Toni&Guy. Stručnosti i kreativnost ove firme vuku korijene iz 40 godina rada i iskustva preko 7.000 frizera koji rade u Salonima Toni&Guy. Koristeći ovo ogromno znanje u kombinaciji sa strogim testiranjima, provedenim od strane stručnog tima, ova firma je je razvila liniju profesionalne kozmetike, neusporedive kvalitete.

Više puta nagrađivana od kompetentnih svjetskih stručnjaka, linija Label.m je nedavno u Velikoj Britaniji proglašena Superbrandom, a na svjetskoj razini je uvrštena među 100 najjačih svjetskih brandova. Sve ovo je više nego dovoljan razlog zašto je Label.m kolekcija koju svaki pravi profesionalac mora imati u svom salonu.



"Kosa je ultimativni modni detalj. Kosa je originalnost, osobnost i duh osobe. S Label.m proizvodima će te dobiti najbolji rezultat – prekrasnu, lagano stiliziranu kosu. Label.m proizvodi vas vode u novo, uzbudljivo doba.", moto je Label.m-a.


foto: Kristijan Cimer

Ovaj brend karakterizira snažna povezanost s duhom zajednice u kojoj se moda susreće s ikonama stila. Label.m je naime i službeni sponzor London Fashion Weeka, na kojem umjetnički Toni&Guy tim odrađuje 40 dizajnerskih revija godišnje. Vođen modom Label.m je i službeni sponsor backstage Fashion Incubatora koji se održava kao odskočna daska za mlade dizajnerske nade u Hrvatskoj.

The 4C Collection je linija koja se sastoji od 54 proizvoda, čije su formule na bazi prirodnih elemenata, grupiranih u 4 'C' skupine (Cleanse, Condition, Create i Complete). Kolekcija ima čvrsta obilježja transkulturalnosti u skladu s današnjom globalnom zajednicom, neovisno o tipu i teksturi kose te spolu. Izvorište kolekcije je u trendovskoj londonskoj zajednici koja se okuplja oko glazbe i mode. Stvorena je da reflektira individualni stil, s proizvodima, koji uz profesionalne salonske usluge, daju upečatljiv izgled.



Kreatorica ove profesionalne Tony&Guy linije, Sascha Mascolo-Tarbuck kaže: "Željela sam kreirati sofisticiraniju i stilski bolju kolekciju, koja pokazuje svoj vrhunski status, a povezana je s modom. Moda uvijek ima ključni utjecaj na sve što radimo, proizvode koje koristimo, a ja sam željela stvoriti nešto što će izgledati moderno i što će imati dugotrajnost. Možete očekivati kolekciju koja izgleda izvanredno, pruža vrhunsku kvalitetu i koja je učinkovita u različitim situacijama."

Label.m na hrvatskom tržištu zastupa tvrtka Top Stil LMS

TRAŽIMO NAJBOLJU FURKU S NAJGOROM ZURKOM

Top Stil LMS i Label.m odabrati će troje čitatelja s najboljim stajlingom ali najgorom zurkom i pokloniti im frizerski make-over koji će njihovu furku učiniti kompletnom. Dobitnici osvajaju šišanje i bojanje kose u frizerskom salonu Top Stil, te poklon paket profesionalnih proizvoda za njegu kose marke Label.m iza koje stoji kreativni tim Toni&Guy.

Kako biste se uključili u naš natječaj dovoljno je da pošaljete fotografiju koja prezentira vaš odjevni stil te opišete ukratko svoju furku i svoju viziju kakva bi frizura najbolje upotpunila vaš stil. Sve nam pšaljite na igra@mmreza.hr s naslovom maila FURKA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Po primitku fotografija iste objavljujemo na She.hr Facebook stranici gdje ostali čitatelji mogu glasati za najbolju furku. Žiri kombiniran od djelatnika She.hr redakcije i Label.m ambasadora odabrati će tri najbolje furke, s time da broj lajkova na Facebooku neće odlučivati o pobjednicima, ali ćemo ih svakako uzeti u obzir pri odabiru.

13.12.2011. – Obzirom da se prijavilo samo 4 čitateljica, Top Stil Zagreb odlučio je svih 4 čitateljica (umjesto 3) nagraditi frizerskim make-overom! Nives Hrgić, Marija Odžić, Anica Mirosavljević i Martina Filipović – čestitamo i javimo vam se e-mailom za dogovor oko termina!


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version