Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Najčešće laži muškarcima

Neke žene ne propuštaju priliku da zadrže muškarca.

Neke žene ne propuštaju priliku da zadrže muškarca. Skrivaju svoje pravo “ja”, lažu, a krevetu se upuštaju u avanture koje zapravo ne žele. Iako je posljedica takvog ponašanja najčešće nezadovoljstvo, žene ne odustaju od navedene taktike i nadaju se da će ih “prilagodba” usrećiti. Terapeuti parova objavili su pet najčešćih laži koje žene izgovaraju muškarcima kako bi ih zadržale:

1. Svaka žena ima 59 kilograma

Brojne ankete dokazuju da zaljubljenim muškarcima tjelesna težina partnerice nije presudna. Bez obzira na to, žene nerado pričaju o svojim kilogramima, a kada ih baš moraju navesti, obavezno se radi o iznosu ispod 60. Naime, mediji i očekivanja javnosti kao da su povukli magičnu granicu od 60 kg o kojoj ovisi uspjeh ili neuspjeh ljubavne veze.

2. Može u troje

Česte su priče u kojima se žena našla sa svojim partnerom i njegovim prijateljem u hotelskoj ili nekoj drugoj sobi. On joj je dugo pričao o svojoj fantaziji seksa u troje, a ona se iz ljubavi na kraju upustila na taj čin iz kojeg se više nije mogla izvući. Problem može nastati ako se muškarcu avantura toliko svidjela da ju želi ponoviti, dok je žena samo glumila ushićenje.

3. Odglumljeni orgazam

Žene znaju koliko je muškarcima važno da zadovolje partnericu i budu “dobri u krevetu”. Međutim, dokazano je da svaka treća žena ima problema s orgazmom te da se razgovorom i sitnim promjenama mogu dogoditi pozitivni pomaci u krevetu. Ipak, većina žena se odlučuje na neprirodno stenjanje koje na kraju ne vodi baš nikuda.

4. Ne, ne, nisam neuredna

Iako obično njenim stanom vlada potpuni kaos, žena uvijek pedantno pospremi svoja četiri zida prije prve muške posjete. Važno je ostvariti dobar dojam, a ako stan izgleda kao apoteka put do njegova srca je gotovo siguran. Pitanje je kako će reagirati kad nenajavljeno bane na ulazna vrata ili kad veza postane ozbiljna i treba donijeti odluku o zajedničkom životu.

5. Hvala, ali nisam gladna

Psiholozi sa Sveučilišta u Ontariju istražili su prehrambene navike oba spola i zaključili da žene u pratnji muškaraca jedu zdravije nego inače. Žene, naime, smatraju da ih manje porcije u očima muškaraca čine privlačnijima te da će salatom lakše pridobiti njihovu naklonost nego ćevapima. Na pokušaje muškaraca da ih nagovore na desert stoga redovito odgovaraju da stvarno više nisu gladne. Izvor www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Savjeti i preporuke

Kako prolaze godine, šteta koju je naša koža pretrpjela akumulira se i postaje vidljiva.

Darivanje

Taylor Jenkins Reid američka je spisateljica, našim čitateljima najpoznatija po romanima „Sedam muževa Evelyn Hugo“ i „Daisy Jones i Šestorka“. Reid je karijeru započela...

Seks

Ako pokušavate uljepšati stvari među plahtama, možete isprobati ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.