Savjeti i preporuke

Napkin – nova strast!

Za one koji vole biti maženi i paženi.

Na tržište je stiglo nešto mekano, luksuzno i kao stvoreno za vas. To je Napkin, talijanski brand koji se veže uz sve što je lijepo.

Iza imena Napkin su komprimirani proizvodi od viskoze te pamuka: maramice, ručnici, majice, ogrtači. Svi proizvodi u doticaju s vodom šire se do svoje prave veličine. To su prvi ovakvi proizvodi na našem tržištu, a možete ih naći u ekskluzivnoj ponudi u parfumerijama Martimex. Možda je upravo ovaj zanimljivi proizvod ujedno savršen poklon osobi za koju želite da bude mažena i pažena.

Luksuzni talijanski brand

Nova strast! To je jedini način na koji bi opisali ovu liniju inovativnih, različitih pa čak i malo čarobnih, ali svakako vrlo praktičnih proizvoda. Napkin X-towel (veliki ručnik) možete naći po cijeni od 162,23 kune, cijena kućnog ogrtača je 283,53 kune, dok je Napkin towel spongy (mali ručnik) 10,91 kunu.

Čarolija počinje kada proizvodi dođe u kontakt s vodom. Tada ju apsorbira i upije do 4 puta svoje originalne veličine u samo par sekundi – pruža nevjerojatan osjećaj osobi koja ga u tom trenutku drži. Napkin je vaš 100 postotni užitak!




 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Od luksuza za vrijeme rata do simbola ženstvenosti.

Putovanja

Ne samo da je hotel jedan od ekskluzivnih "Leading Hotels of the World", već je dobio i titulu klimatski neutralnog čak i prije samog...

Duh i tijelo

Što je zajedničko paunovom repu i Hermès Birkin torbici?

Beauty report

Miris svježeg buketa cvijeća ili izvrsna uljna masaža u spa centru - čak i najmanji trenutak luksuza zaslađuje najobičniji dan.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version