Moj dom

Nastavak velikog trenda uređenja interijera ravno iz svjetskih modnih prijestolnica

Samo jedan pogled na najnovije radove najutjecajnijih dizajnera interijera, kao i na aktualne modne kolekcije, vidljiv je minimalizam kroz zlatne detalje kao i dalje dominantan trend 2018.

Samo jedan pogled na najnovije radove najutjecajnijih dizajnera interijera, kao i na aktualne modne kolekcije, vidljiv je minimalizam kroz zlatne detalje kao i dalje dominantan trend 2018. To i ne čudi s obzirom na to da je upravo detaljima i modnim dodacima zlatnog sjaja najlakše postići glamurozan izgled prostorije ili odjevne kombinacije te im tako dodati raskoš i istančanu dozu profinjenosti.

 

 

Danas se pozlaćeni detalji nalaze u gotovo svakoj prostoriji doma – od kupaonice do dnevnog boravka, gdje čak i radijatori postaju elementi koje više nije potrebno skrivati iza zavjesa. Da je tome tako potvrđuju iz salona Vodotehnika ali i najveći hrvatski proizvođač zlatnog nakita, zlatarnice Zaks, gdje su upravo modni dodaci izrađeni od žutog zlata svakim danom sve traženiji.

 

Veliki povratak potražnje za zlatom i zlatnim detaljima, statusnim simbolima cijenjenima diljem svijeta, u mnogim je interijerima lako kombinirati. Posebice se dobro slažu sa svim tamnim tonovima, gotovo svakom bojom mramora kao i globalno popularnim sivim površinama. Na ovaj način lako ćete dodati bogatstvo, prestiž i raskoš u svoje okružje, ali i osvojiti zlatnu medalju za kreativno oplemenjenu svakodnevicu.

 

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version