Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Naturala Well: Preuzmite besplatno izdanje “Domaće je domaće”

Od kozmetike i eteričnih ulja do dodataka prehrani i prehrambenih proizvoda, nema toga što ne možete nabaviti ‘doma’.

Da je Hrvatska zemlja puna mogućnosti ne misli velik broj ljudi. Strah, sumnja, borba s birokracijom i konkurencijom nerijetko staju na put dobrim idejama koje na kraju ostaju samo trag na papiru. Trag koji se mogao pretvoriti u priču koja podiže kvalitetu vlastitog, ali i tuđeg života. Trag koji je mogao ispisati još tisuće stranica i konkurirati ‘velikim igračima’.

No, ima onih koji, unatoč svemu, svakodnevno ostavljaju svoj trag – hrvatski poduzetnici i obrtnici koji su svu negativnu buku odlučili ostaviti iza sebe i sve svoje znanje i iskustvo pretočiti u proizvode koji mijenjaju kvalitetu života nabolje. Upravo su pokretačke priče koje stoje iza imena njihovih tvrtki i obrta inspirirale nastanak novog online projekta izdavačke kuće Nativa Media – Naturala Well: Domaće je domaće. I doista, one su i više nego zanimljive.

Biovitalis, Hug Your Life, Adena Natura, Panacea, Nutrimedica, Aromara, Bioeterica, Lively Pharm, DermaWise, Prirodna kozmetika Mirta, Alianthe, Mojo, Sulis Life, OPG Matulić, Helena prirodna kozmetika, KuSshh, Sapunerija LaVita, OPG Kovačić, Cidrani i Meyer tvrtke su koje su nam otkrile što se sve krije iza lijepih ambalaža njihovih proizvoda. Neki od njih su već renomirana imena, dok su se drugi tek nedavno upustili u uzbudljivu tržišnu utrku. No, ono što je zajedničko svima jest njihova težnja da svojim kupcima ponude samo najkvalitetnije proizvode koje i sami koriste.

Domaće je domaće


Od kozmetike i eteričnih ulja do dodataka prehrani i prehrambenih proizvoda, nema toga što ne možete nabaviti ‘doma’. S obzirom na to da svoje proizvode nerijetko testiraju na sebi te ih i privatno koriste, sumnje u kvalitetu domaćih proizvoda već odavno ne drže vodu. Primjerice, aktualni predsjednik Zajednice proizvođača i veletrgovaca dodataka prehrani HGK, mr.sc. Stjepan Kolednjak, dipl. oec., kaže kako je glavni cilj članica Zajednice podići svijest o korištenju dodataka prehrani koji su zdravstveno ispravni i koji potječu iz pouzdanih izvora.

Pa dok se za kvalitetne sastojke, inovativne procese proizvodnje i zdravstvenu ispravnost brinu naši marljivi poduzetnici, na nama je samo da ih podržimo – korištenjem njihovih proizvoda, potporom na društvenim mrežama, preporukom drugima… Jer kupujući domaće pokazujemo da se njihov trud i rad isplate, a istovremeno podupiremo vlastito zdravlje, ljepotu i razvoj hrvatskog gospodarstva.

Besplatan online primjerak dostupan je klikom na link.

Ne propustite

Darivanje

Eau Thermale Avène i u ovoj godini nastavlja s  inovacijama koje oduševljavaju sve skincare entuzijaste.

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Zanimljivosti

Otkako su holivudske zvijezde 2020. u svojim „goody bagovima“ na dodjeli Oscara dobile upravo ovaj izvor mladosti, spermidineLIFE® postao je javna tajna u Hollywoodu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.