Moda

Neizostavna obuća za idealan ljetni odmor

Osvoji tenisice iz Reebok Classic kolekcije

Imperativ prije svakog godišnjeg odmora svakako je poman odabir odjeće i modnih dodataka koje planiramo spakirati u naš kovčeg, kao i dobro promišljanje o obući koja će nam biti potrebna za ljetovanje. Uzimajući u obzir najpopularnije ljetne aktivnosti, od maratonskog izležavanja na plaži do želja za pustolovinama i istraživanjima, Reebok je osigurao za svakoga ponešto.

Kako bi vaše otkrivanje novih prostranstava i cjelodnevne šetnje uz more prošle bez brige o udobnosti koračanja, na putovanje svakako treba ponijeti par tenisica u kojima ćete se osjećati nesputano i kretati s užitkom. To će vam omogućiti Reebok modeli iz walking kolekcije koje karakterizira sportska funkcionalnost usklađena s modernim dizajnom i udobnošću.

Odlazak na plažu nezamisliv je bez japanki, a posebna prednost EasyTone modela su udobni jastučići koji će masirati vaše noge prilikom svakog koraka. EasyTone modeli s čvrstom petom koja apsorbira udarce dio su training linije, što ih čini pravim izborom za duga pješačenja, za vrijeme kojih će vašim nogama omogućiti prirodan položaj i poboljšati držanje vašeg tijela.

U slučaju da pretjerano izležavanje na plaži kod vas probudi želju za sportskim aktivnostima ili ste nepopravljivi sljedbenici aktivnog lifestylea, svakako se pobrinite da se u vašem putnom kovčegu nađe i obuća za ispunjavanje tih potreba!

Reebok modele iz running linije odlikuje stabilnost i savršeno prianjanje uz stopala, zbog čega ćete se potpuno neopterećeno moći prepustiti vježbanju! Kada pak birate obuću za opušten večernji izlazak, svakako obratite pažnju na tenisice u veselim bojama, koje su ovoga ljeta neizostavan modni dodatak!

Dizajn modela iz dance kolekcije objedinjuje trendy izgled i praktičnost, što će vam osigurati da u vruće ljetne noći zakoračite sa stilom i učinite ih nezaboravnima!

[box style=”0″]

OSVOJITE TENISICE

Reebok vam poklanja ružičaste tenisice iz Classic kolekcije idealne za casual šetnje gradom i ispijanje kave s prijateljicama.

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu sudjelujte u nagradnoj igri, posalji sms-om ključnu riječ SHEREEBOK i svoje podatke ( ime, prezime i e-mail) na 60054(2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe branda Reebok, kojima Reebok kupce i posjetitelje web stranice www.reebok.com/hr-hr i Facebook stranice Reebok informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 12. kolovoza 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Služba za korisnike: 042500871 ili na info.cro@ccsupport.biz radnim danom od 09-17 sati Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938 Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Sretna dobitnica je Ana Jurić. Čestitamo!

[/box]

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Tenisice su odavno postale osnova ženskih ormara, nudeći udobnost za svakodnevno nošenje i stil koji se uklapa u brojne kombinacije.

Fashion report

U Baby Center stigla je nova kolekcija dječje odjeće i obuće razigranog dizajna, kvalitetnih materijala i vrhunske izrade, a zadovoljit će čak i na...

Trendovi

Od salonki na visoku petu, preko gležnjača do ležernih tenisica: uz ove klasike uvijek ćete imati prave cipele.

Duh i tijelo

Koje tenisice za ljeto izabrati kako bismo uživali u potpunom komforu u vruće dane, a uz to ponovno definirali svoj stajling?

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version