Trendovi

Nema dobre zime ako nemaš dobar šal

Osim funkcionalnosti, šalovi mogu upotpuniti završni izgled.

Šalovi se ubrajaju u jedan od najpoželjniji, a ujedno i neizostavnih zimskih modnih dodataka. Osim funkcionalnosti, šalovi mogu upotpuniti završni izgled, a posebnost im je i što se mogu nositi na više načina, te se kao takvi lako uklapaju u svaki modni stil – bilo da tražite veliku toplu pašminu, šalove pastelnih nijansi, volite prugice ili totalno trendi šareni šal sa resama.

Stoga je upravo  zima idealno vrijeme za najkretivnije modne kombinacije sa šalovima i pravi trenutak da se osvježi izgled i da se dobro „zaogrne“ zima.

Na policama BIPA drogerija od sada su dostupni najnoviji Hello beauty mekani šalovi koji čine mješavinu akrila i pamuka, te dolaze u nekoliko višebojnih varijanti kako bi mogli zadovoljiti različite ukuse.

Hello Beauty šalovi dostupni su u Bipi po cijenama od 99,90 kn i 129,90 kn.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Jesu li začinjena hrana, stres ili ekstremni vremenski uvjeti zaista okidač za rozaceju?

Gastronomija

Kako bi svojim kupcima omogućili što lakši povratak u rutinu nakon ljeta, BIPA je u svoju ponudu uvrstila praktične VITAPUR Rosmarino proizvode s kojima...

Beauty report

Kreirana ekskluzivno za #nepobjedive žene i Bipa trgovine, Melem LOVES Women kolekcija dolazi u posebno dizajniranim pakiranjima i donosi novi miris bogatih, njegujućih tekstura.

Događanja

Za kupce su u svim poslovnicama postavljeni sredstvo za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version