Fashion report

‘Nemam što obući!’ – rečenica koju više nikada nećete izgovoriti

Vrijeme je za proljetno čišćenje

Proljeće je idealno vrijeme da dašak svježeg povjetarca unesete i u svoj ormar. Kako biste izbjegli očajničke epizode i jurnjavu, potrebno je sistematizirati sve stvari koje držite u ormaru i riješiti se svih onih koje vam više ne trebaju.

U savršenom svijetu svi bismo imali kreditne kartice bez limita, čokolada bi nas činila mršavijima i svatko bi posjedovao stilista, no stvari su posložene malo drugačije, stoga je vrijeme da se primite posla.
Kreativni nered možda daje poseban duh vašem stanu, no u ormaru za njega nema mjesta.

Odjeću odložite na krevet i razmislite kad ste posljednji put obukli svaki od odjevnih predmeta. Prazne police dobre prebrišite, a odjeću koju niste nosili više od godinu dana spakirajte i poklonite nekome kome će dobro doći. Ovo pravilo se ne odnosi na svečanu odjeću koju nosite samo u posebnim prilikama.

Zimsku odjeću spremite u kofere, kutije ili negdje gdje vam neće smetati prilikom odabira proljetnih kombinacija. Kako biste si olakšali snalaženje i imali potpuni pregled nad situacijom, odjeću slažite po kategorijama – majice s majicama, a hlače s hlačama.

Odabir dnevnog looka znatno će olakšati I razvrstavanje odjeće na onu koju nosite svakodnevno od one za posebne prilike.

Tek kada svojem ormaru pristupite kao projektu kojeg je potrebno reorganizirati shvatit ćete koliko se u njemu krije odjeće koja vas još uvijek može pretvoriti u kraljicu večeri.

1 Comment

  1. Pingback: ”Nemam šta obući!” – rečenica koju više nikada nećete izgovoriti

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version