Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Nemate vremena za seks?

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, uzbuđenje i strast.

Ne sjećate se kada ste zadnji put doista imali vremena uživati u seksu? Za parove koji gube utrku s vremenom i svakodnevnim obvezama tu je seks na brzaka. Ako ga izvedete na dobar način, osvježit će i vas i vezu.

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, uzbuđenje i strast. Jedino što trebate znati jest kako izvući najviše iz malo vremena koliko vam je na raspolaganju. Donosimo nekoliko savjeta uz koje možete maksimalno uživati u seksu na brzaka.

Osjećajte se seksi cijeli dan

Prštite samopouzdanjem! Slika koju imate o sebi, važna je za to kako se osjećate u vlastitoj koži. Što si više komplimenata date, osjećat ćete se privlačnijima kada se seks pojavi na repertoaru – čak i ako niste u reprezentativnom vizualnom izdanju.

Uvijek budite raspoloženi

Kada osjetite želju za seksom na brzaka, preskočite spavaću sobu i potražite nova mjesta – ured, kuhinja, auto ili javno mjesto. Nova i riskantna mjesta ponekad su najbolja predigra jer nepoznati predmeti i okolina bude osjetila i raspaljuju strasti. Zato što je "zabranjen", prilikom seksa na javnom, ali diskretnom mjestu, više se fokusirate na svaki dodir, zvuk i miris, a adrenalin raste. Rezultat? Svaki poljubac i dodir djeluje elektrizirajuće.

I "emocionalni kvikiji" su dobri


Nisu svi kvikiji usredotočeni na zadovoljavanje seksualne požude.Ponekad se može raditi o namjernom načinu dubljeg zbližavanja s partnerom. Probajte sljedeću metodu (bez smijanja, molimo): legnite pored partnera, licem okrenutim prema njemu i položite desnu ruku jedno drugome na srce. Stručnjaci tvrde kako vas zadržavanje ove poze dovodi u fizičku harmoniju i stvara snažan, trenutni poriv za vezu i ljubav.

Očekujte jako puno


Ako se osjećate seksi i očekujete skori susret sa partnerom, ne škodi zamisliti vrući scenarij u glavi, prije nego se on doista dogodi. Vizualiziranjem intimnosti, prije samog čina seksa, pojačat ćete uzbuđenje i biti bliže seksualnom zadovoljenju. Istraživanja su pokazala kako zamišljanje sebe u seksi situacijama može stimulirati neke seksualne osjećaje kao da su stvarni.

Ordinacija.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Seks

Ako ste i sami doživjeli neugodnu situaciju, vjerojatno ste pomislili kako ste jedini kojima se tako nešto dogodilo.

Seks

Toliko popularna definicija kinky seksa sugerira da on uključuje bizarne i neobične radnje, no to nije nužno tako.

Duh i tijelo

Prije nego se odlučite obojati prostoriju u svom domu ili kupiti neki komad odjeće dobro proučite što vam govore i kako djeluju.

Seks

Jeste li sanjali da vodite ljubav s bivšim partnerom ili da ljubite najboljeg prijatelja?

Advertisement