Trendovi

Neodoljive modne kombinacije za mame i kćeri

Najnovija Reserved kolekcija donosi niz inspirativnih, modnih i funkcionalnih prijedloga za majke i kćeri pa je ovo odlična prilika svim mamama da se modno usklade sa svojim kćerima.

Veza između majki i kćeri jedna je od najposebnijih u našem životu, a kada se radi o odabiru odjeće i modnom stilu, mnoge djevojčice od malih nogu žele izgledati upravo kao njihove mame. Najnovija Reserved kolekcija donosi niz inspirativnih, modnih i funkcionalnih prijedloga za majke i kćeri pa je ovo odlična prilika svim mamama da se modno usklade sa svojim kćerima.

U fokusu nove kolekcije prigodnog naziva „Autumn moments“ su ljubav i zajednički trenutci između majki i kćeri. Ove jeseni, majka i kći nose iste modne kombinacije, a glavne zvijezde kampanje su poljska glumica Natalia Klimas-Bober i njene dvije kćeri Zuzia i Hania. Provodeći zajedničke trenutke u romantičnom okruženju, donose nam inspirativnu i toplu priču u kojoj se isprepliću ljubav i moda dviju generacija.

U kolekciji prevladavaju lagani, vanjski odjevni komadi koji su kreirani tako da ih možete nositi na različite načine i koji su idealni za slojevito kombiniranje outfita, ovisno o vašem raspoloženju i vremenu. Raznovrsni kompleti, matchy gornji i donji dijelovi romantičnog stila susreću se s praktičnim rješenjima poput našivenih džepova na jaknama i cargo hlačama, udobnih vezica i vodootpornih slojeva. Glatke teksture razbijaju se mekim, trodimenzionalnim pletivom te košuljama i haljinama s volanima. Oku ugodna paleta boja predvođena neutralnim i pastelnim nijansama upotpunjena je upečatljivim nijansama ružičaste, maslinasto-zelene i traper plave. U fokusu kolekcije su modni komadi s detaljima ukrasnog veza koje ćete odmah poželjeti u svojoj garderobi.

U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koje vam mogu poslužiti kao inspiracija, a čitavu kolekciju možete pronaći u Reserved trgovinama, webshopu i mobilnoj aplikaciji.

Ne propustite

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Zanimljivosti

Nova sportsko-edukativna avantura profesora geografije i food blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha i Udruge RokOtok počinje 23. lipnja održavanjem radionica diljem istočne obale Istre i...

Zanimljivosti

Manje od dvadeset dana dijeli nas od Makarska Opena hosted by Valamar pa je direktor turnira Feliks Lukas u Business Clubu 5 u Zagrebu...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version