Beauty report

Neodoljivi balzam za usne u boji koji daje volumen

S jedinstvenom teksturom gela obogaćenom peptidima za popunjavanje, pruža učinak volumena – Clarins Lip Perfector je formuliran za povećanje sjaja i postizanje zadivljujućih rezultata.

Kada je u pitanju nanošenje boje na usne, postoji teorija kako su se usne bojale da bi bile privlačnije i punije, također pune usne su se povezivale s plodnošću i ljepotom. Bez obzira na razlog, svjestan ili podsvjestan, boja na usnama je oduvijek značila isticanje i skretanje pažnje na usne, pridonoseći ukupnoj ženskoj privlačnosti i sposobnosti izražavanja individualnosti.

Nije tajna da žene nanose ruževe i balzame kako bi se bolje osjećale i bolje izgledale. Boje i sastojci su se mijenjali kroz stoljeća, ali svrha nošenja ruževa ostaje ista: izraziti unutarnju ljepotu vanjštinom.

Lip Perfector: savršen spoj između njege kože i make-upa!

S jedinstvenom teksturom gela obogaćenom peptidima za popunjavanje, pruža učinak volumena – Clarins Lip Perfector je formuliran za povećanje sjaja i postizanje zadivljujućih rezultata. Topljivi, sjajni balzam ima laganu, neljepljivu teksturu koja zaglađuje i vlaži usne do 8 sati.

Gamma-oryzanol iz hranjivog ulja riže osigurava ukusno sjajne i zaštićene usne. 96% hranjiva formula shea maslaca i maslaca divljeg manga odabrana je kako bi pomogla obnoviti hidrolipidni film usana.

Dolazi u 6 nijansi. Aplikator je nakošen te ima jastučić koji omogućava vrlo jednostavno nanošenje proizvoda. Trend blistavosti i hidratacije još uvijek tu, a ovaj Lip Perfector pruža prirodan i zdravi sjaj.

Osim na usnama, možete ga koristiti i kao rumenilo!

Proizvod pronađite u Bipa poslovnicama.

Fotografije Željka Mikulčić

Članak nastao u suradnji s brendom Clarins.

Ho, ho, ho…

Vrijeme je za čudesno, Božićno darivanje!

Darujemo jednu čitateljicu toaletnom torbicom i balzamom!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 18. prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivana Parić Memedi

Ne propustite

Trendovi

Dok ubrzano hitamo prema ljetnim mjesecima i svim izazovima koje nosi izlaganje suncu i toplini, upravo sada je idealno vrijeme za brigu o zdravlju...

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Darivanje

Upoznajte se s novom mirisnom linijom - L’Erbolario Girasole, koja će osvojiti vaše srce svojim cvjetnim, citrusnim i vodenim notama.

Beauty report

Svi znamo kako je ponekad teško pronaći beauty salon koji ima slobodan termin upravo kada nama to odgovara – tome doskače FOREO, svjetski skin-tech...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version