Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Nepogrješivi znakovi dobrog seksa

Dajete li maksimum u odnosu s partnerom?

Samopozdanje, pustolovni duh i kreativnost neke su od najpoželjnijih karakteristika koje priželjkuju osobe oba spola u krevetu. Titulu nekoga tako dobrog u krevetu nećete dobiti ako imate samo jedan potez koji pali. Mi ćemo vam nabrojati samo 5 stvari o kojima biste trebali razmisliti ako ste željni dobrog seksa.

1. Što kažete na eksperimentiranje?

Dobra ljubavnica ne voli monotonu seksualnu rutinu nego je uvijek spremna iskušati nove stvari i u seksu sačuvati život i strast. Uz bogat seksualni život u kojem se uvijek iznova događa nešto novo i gdje se povremeno pojave i neka iznenađenja partner se nikada neće moći požaliti zbog monotonije. Mijenjajte položaje, napravite seksi kupku, iznenadite ga erotskim donjim rubljem, nabavite spolna pomagala, nemojte voditi ljubav samo u krevetu kod kuće, dodajte hranu u seks, igrajte različite uloge, jednom se ljubite polako, drugi puta budite sirovi i grubi, za vrijeme seksa govorite prljave riječi i nikako si nemojte postavljati granice. Vaš seks neka bude igra bez granica.

2. Kad ste dobili kompliment?

Ako se pitate jeste li u seksu dobri ili ne, zapitajte se također kada ste posljednji put od partnera dobili kompliment za svoju predstavu u krevetu. U slučaju da prije, za vrijeme ili nakon seksa pljušte pohvale druge strane, nemate razloga za zabrinutost. Jasno, ako su iskrene. Kada je pohvala premalo ili ih uopće nema, najbolje da partnera sami pitate što misli o vašem spolnom životu. O seksu svakako treba komunicirati i upravo tako vaša spolnost može postati kvalitetnija.

3. Nesebičnost? Što je to?

Najbolji ljubavnici nikada nisu sebični nego gotovo više nego o sebi vode računa o potrebama svog partnera. To znači da vrlo dobro poznaju njegove želje, da mu ispunjavaju fantazije i da točno znaju gdje se nalaze točke koje u partneru bude seksualnu zvijer. Dobri su ljubavnici vladari erogenih zona, a njihov jezik, usta i ruke uvijek poznaju put do partnerovih najdubljih užitaka.

4. Maštovitost je ključ

Da bi seks bio dobar, mora biti maštovit, a ne suhoparan i dosadan. Dobar seks počinje predigrom i završava postkoitalnim maženjem, jer mu baš to daje pravi uvod i zaključak. Pri tome dakako nije nužno da predigra uvijek znači oralni seks. Predigra može biti već samo pogled, zavođenje ili dodirivanje tijela na pravim mjestima. Kada nastupi orgazam, još nije kraj seksa. Igra poslije seksa uključuje milovanje, nježne poljupce i spomenute komplimente. Dobar znak da ste dobri u seksu jest i to da je vaš partner glasan, da iz njega izvlačite duboke i divlje uzdahe užitka kojima vam pokazuje da ste najbolji na svijetu.

5. Vjernost

Najbolji znak da ste dobra ljubavnica jest da se partner uvijek iznova vraća u vašu postelju i da vas se ne može zasititi. Kada samo malo vaše inicijative u njemu probudi životinjsku potrebu za vašim tijelom, to je svakako potvrda da ste ga u seksu izludjeli. Jedino dobri ljubavnici partnera mogu uvjeriti da budu za seks spremni sve učiniti i stvar ide tako daleko da gotovo graniči s ovisnošću.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka - igračke upravljane aplikacijom.

Zanimljivosti

Specifičnost Kalmara očituje se u holističkom pristupu, čime nastoji svakoj klijentici pružiti najbolje moguće iskustvo u skladu s individualnim potrebama

Savjeti stručnjaka

U svibnju ove godine otkrivena su četiri slučaja majmunskih boginja u UK, od kojih je jedan importiran iz Afrike, a preostala tri nisu; u...

Darivanje

Važno je, posebno ljeti, biti svjestan utjecaja koji sunce ima na kožu i prakticirati "sigurno sunčanje".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.