Trendovi

New Yorker pokreće blogersku mrežu

Sedam poznatih blogera s međunarodne blogerske scene pisati će za WhatsTrend!
Kao nadogradnja postojeće New Yorker kampanje, 13. srpnja predstavljen je novi blog WhatsTrend! potpuno novog izgleda. Blogerska mreža omogućuje New Yorkeru integraciju u nacionalnu i međunarodnu blogosferu te tako pruži jedinstvenu platformu modnim entuzijastima, obožavateljima i kupcima New Yorkera.

Novi izgled, novi blogeri, novi ciljevi


Sedam poznatih blogera s međunarodne blogerske scene kao što su Anjelica iz Mode Junkiea i Ivelina iz FriChica uz ostale će goste blogere doprinijeti blogu WhatsTrend! i to osobnim modnim highlightsima iz svakodnevnog života, svojih putovanja i događanja.



Dok je fokus starog trend bloga bio mnogo blogera iz međunarodnih gradova, u novom blogu takav pristup više nije u fokusu. Nevezani uz New Yorker brand, blogeri će nuditi inspiraciju u formi modernih odjevnih kombinacija te osobnih dojmova. Blog će biti ponovo predstavljen u reduciranom formatu.



Modna kompanija svojim blogom postavlja nove standarde na blogerskoj sceni približavajući međusobno teme iz područja 'mode za mlade' i 'zabave'. Blogeri će u budućnosti biti uključeni u razne aktivnosti i događaje New Yorkera.



"Zabava i moda su neraskidivo vezane za mladu kompaniju kao što je New Yorker. Zadovoljni smo što možemo privući istaknute blogere u našu kompaniju. Trend blogom možemo ponuditi našim kupcima ekskluzivne modne highlightse“, izjavio je Volker Putzmann, direktor marketinga Međunarodne Grupacije New Yorker GmbH & Co. KG.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version