Putovanja

Nezaboravan obiteljski Uskrs u Waterman Svpetrvs Resortu

Ako je i vama proljeće omiljeno godišnje doba i planirate opuštajući obiteljski odmor uz more, odaberite Waterman Svpetrvs Resort na otoku Braču, koji je u to doba godine jednostavno neodoljiv.

Ako je i vama proljeće omiljeno godišnje doba i planirate opuštajući obiteljski odmor uz more, odaberite Waterman Svpetrvs Resort na otoku Braču, koji je u to doba godine jednostavno neodoljiv. Smješten u okruženju maslinika, borove šume i mirisnog mediteranskog bilja, ovaj resort sa četiri zvjezdice prostire se na 150 tisuća četvornih metara ravnog terena pa ćete se u potpunosti moći opustiti dok vaša djeca uživaju u igri.

Više od 500 soba i apartmana, s pet restorana, dva hotelska bara te tri bara pored bazena, unutarnji i vanjski bazeni za odrasle i djecu, Island Spa i wellness oaza, sportski tereni, fitness centar, Lennox park s aktivnostima za cijelu obitelj, dnevni i večernji animacijski program te  prekrasan Supetar izvrsno povezan trajektnim linijama sa Splitom, razlog su zašto ove godine odabrati Waterman Svpetrvs Resort za proljetni odmor.

Prva prilika pruža vam se već u vrijeme Uskrsa kada u Supetru zavlada posebno blagdansko ozračje.  Upoznajte živopisnu okolicu, okušajte se u sportskim aktivnostima, relaksirajte se u saunama i bazenima, uživajte u glazbenim večerima, dok vašu djecu očekuje bogati dnevni i večernji animacijski program – mini club, izrada rekvizita za Uskrs, bojanje i ukrašavanje uskršnjih pisanica, interaktivne igre,  talent show… Želite li dobar provod za čitavu obitelj sudjelujte u zabavnoj uskrsnoj potrazi za pisanicama koja će oduševiti najmlađe.

Za potpuni doživljaj blagdana i ugodan početak  uskrsne nedjelje ne propustite tradicionalni uskrsni doručak, a za kraj dana uživajte u tematskoj dalmatinskoj večeri. Dok se opuštate u jedinstvenom ambijentu Waterman Svpetrvs Resorta, miris probranih jela i slastica potpuno će zadovoljit vaša gastro očekivanja.

Priuštite si četiri dana (tri noćenja) nezaboravnog odmora za čitavu obitelj na neodoljivom Braču, uz posebnu pogodnost – gratis smještaj za jedno dijete do 12 godina i all inclusive uslugu.

Romantični Uskrs za parove u Hotelu Osam

Želite li provesti intimni Uskrs u dvoje odaberite moderni i luksuzni Hotel Osam, smješten u središtu Supetra. S nezaboravnim pogledom na supetarsku luku, opustit ćete se u svojoj udobnoj i prostranoj sobi, predahnuti uz piće u hotelskom baru ili u čaši odličnog vina u Vinskoj sobi Pyandora, a vrhunac eno-

gastro priče doživjet ćete u hotelskom restoranu Otok. Podjednako će vas oduševiti ribljim specijalitetima poput hobotnice i mesnim poput argentinskog steaka, poznatijeg kao tomahawk, dok su slastice posebno gurmansko iskustvo.

I još nešto. Ne morate biti gost hotela da biste uživali u eksploziji okusa i probranim vinima ovog restorana.

Ne propustite

Zanimljivosti

Ljetni mjeseci idealni su za opuštanje na najljepšim domaćim plažama, uživanje u omiljenim ljetnim koktelima, odlaske na glazbene festivale i zabave u beach barovima...

Putovanja

Na dvadesetak kilometara od Milne nalazi se pustinja Blaca, jedan je od najljepših spomenika životu na otocima u cijeloj Dalmaciji koji rado posjećuju i...

Putovanja

Turistički djelatnici u Bolu trenutno postižu oko 50% prošlogodišnjeg turističkog prometa.

Putovanja

Brač je otok kamena, maslina i vrhunskog maslinovog ulja, atraktivnih plaža, prekrasne prirode i opuštenog životnog stila, a Supetar njegovo prvo mjesto krenete li...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version