Obitelj

Nije važno koliko. Važno je kako!

Životni standard ne dopušta cjelodnevnu brigu o djetetu, već su oba roditelja u radnom odnosu i radite puno radno vrijeme kako bi mogli obitelji osigurati kvalitetan životni standard, stoga je vrlo važno provesti kvalitetno vrijeme s djetetom.

Životni standard ne dopušta cjelodnevnu brigu o djetetu, već su oba roditelja u radnom odnosu i radite puno radno vrijeme kako bi mogli obitelji osigurati kvalitetan životni standard, stoga je vrlo važno provesti kvalitetno vrijeme s djetetom. Neka istraživanja ipak pokazuju kako današnji roditelji provode više vremena s djetetom nego su to činili prije 40 godina.

Naravno, najteže je kvalitetno provoditi zajedničko vrijeme u tjednu, zato se fokusirajte na vikend. Osim zajedničke kupovine, pospremanja ili odlaska u šetnje, planirajte aktivnosti poput čitanja, rješavanja zagonetki, raznih igara ili slaganja lego kocaka.

  • Stavite na papir sve što planirate učiniti tijekom vikenda
  • Označite koliko vam je vremena potrebno za pojedinu aktivnost
  • Svakoj dodajte još 15 minuta
  • Ocijenite li da ne stignetesve planirano, neku od aktivnosti odgodite za sljedeći vikend

Organizirajte razne igre u krugu obitelji, rodbine i prijatelja, a zajedno s djecom pripremite medalje i diplome. Možete organizirati i potragu za blagom uz postavljanje uputa-zagonetki na papirićima.

Društvene igre dobar su način provođenja zajedničkog vremena jer istovremeno omogućuju razgovor i razvijanje timskog duha. To mogu biti igre s kartama, šah, Čovječe ne ljuti se, ili igre koje zahtijevaju nešto veću pripremu i kreativnost…

Ne propustite

Darivanje

Izgradite povjerenje, postavite zdrave granice i povežite se sa svojim djetetom

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version