Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Nikad bogatiji listopad u Baby Centeru

Tradicionalno, u listopadu je Baby Center odlično mjesto zabave za klince i klinceze.

Tradicionalno, u listopadu je Baby Center odlično mjesto zabave za klince i klinceze. Ovog listopada slavi posebne godišnjice – 30 godina u Sloveniji i 10 godina u Hrvatskoj prvi je izbor roditelja, baka i djedova i svih koji traže funkcionalne i lijepe proizvode za bebe i djecu. Potvrđuje to i *Aragonovo istraživanje provedeno u kolovozu 2021.

2022. je godina velikih promjena za Baby Center koji postaje sve bliži velikom broju obitelji i, zajedno s Bubamarom,  danas ima 33 trgovine širom Hrvatske.  Za obitelji sklone online shoppingu tu su i 2 web shopa www.babycenter.hr i www.bubamara.eu

Ovisno o onome što vam trenutno treba, donosimo vam kratku najavu svega što čeka kroz listopad u svim Baby Center trgovinama:

  • 3. – 9. listopada – Dječji tjedan 
  • 10. – 16. listopada – Tjedan mode
  • 17. – 23. listopada–  Dani beba i trudnica
  • 24. – 30. listopada – Obiteljski dani u Baby Centru

Dječji tjedan

Dječji tjedan je posvećen igračkama! Bilo da se pripremate za neki rođendan ili već lagano birate božićne poklone, dječji tjedan je prepun iznenađenja i dobrih izbora! Baby Center nudi široku lepezu igračaka za sve uzraste, od beba pa do one starije djece koja dobro znaju koje društvene igre žele, koji Legići im nedostaju ili koju lutkicu baš žele obući.

Kada birate igračke, ovisno o određenoj fazi razvoja, one znače zabavu, ali i osiguravaju zdrav mentalni i fizički rast i razvoj. A kad u tome sudjeluje cijela obitelj, to znači i sate i sate zabave i učenja. Trebate li pomoć u odabiru igračaka, obratite se stručnjacima u Baby Centru.

Kompletnu ponudu s popustima do 30% i rođendanske akcije Baby Centra možete pratiti  ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu nagrađivati i informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!

Više

Dobar posao

Nezavisno istraživanje međunarodne organizacije ICERTIAS sa sjedištem u Švicarskoj, pokazuje da građani Hrvatske smatraju da im najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj, kada...

Zanimljivosti

Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini sva Joolz kolica posebnim brandom u moru različitih ponuda kolica za najmlađe.

Zanimljivosti

Baby Center nudi veliki izbor igračaka s kojim ne možete pogriješiti – veliki raspon cijena i super akcije!

Fashion report

U Baby Center stigla je nova kolekcija dječje odjeće i obuće razigranog dizajna, kvalitetnih materijala i vrhunske izrade, a zadovoljit će čak i na...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.