Gastronomija

Nikad brža sarma

Novi proizvod u dućanima – PIK miješano meso za sarmu.

Ove zime možemo pripremiti sarmu brže no ikad. PIK Vrbovec na tržište je lansirao novi proizvod – PIK miješano meso za sarmu koje sadrži sve potrebne sastojke. Treba ih samo zamotati u listove kiselog kupusa i staviti kuhati.

PIK miješano mljeveno meso za sarmu sadrži rižu i sve potrebne začine. Za ljubitelje sarme koji ne znaju kako bi pripremili ovo inače prilično jednostavno jelo svakom pakiranju je priložen recept. Iz PIK-a poručuju da se pogriješiti ne može.

Uspjehu će svakako pridonijeti i činjenica da je Miješano mljeveno meso za sarmu iz PIK-a proizvedeno od najkvalitetnijega domaćega crvenog mesa. Riječ je o dokazanoj i provjerljivoj kvaliteti, ističe proizvođač.  Možda će jedino veličina pakiranja od 750 grama nekima biti nedostatna. No, uvijek ostaje mogućnost kupiti dva pakiranja.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.

Savjeti stručnjaka

Kompulzivno prejedanje je težak, potencijalno životno ugrožavajući, ali i izlječiv poremećaj prehrane.

Moj dom

Danas, kada je fokus na modernom dizajnu interijera, kuhinja je postala mjesto koje prikazuje stil, eleganciju i funkcionalnost.

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version