Video box 2

Nikad romantičniji Guliver!

Snimljena u čarobnoj prirodi tradicionalne vile u Istri, nova Guliver ljetna kampanja za protagonisticu ima jednu od najljepših Hrvatica.

Snimljena u čarobnoj prirodi tradicionalne vile u Istri, nova Guliver ljetna kampanja za protagonisticu ima jednu od najljepših Hrvatica. Anita Dujić senzualno gleda u kameru okružena luksuznim zelenilom dok samouvjereno nosi vrhunske modele natikača i sandala koje Guliver predlaže za ljeto.

Vješto oko talentirane fotografkinje Karmen Poznić u sanjivim kadrovima kampanje donosi nam opuštene i pomalo retro ljetne prizore ispunjene vibrantnim bojama koji, u kombinaciji s Anitinom prirodnom ljepotom i brončanom puti, besprijekorno ističu metalik sjaj vrhunske talijanske kože Guliverove ljetne kolekcije.


Šarmantan kontrast rustikalnog okoliša i prikaza moderne žene na najbolji način predstavlja glavnu viziju Guliver kolekcije koja kombinira hladne metalik odsjaje i izuzetno elegantne konture sandala kao idealan footwear trend za suvremenu ženu koja svoju ženstvenost naglašava romantičnim retro komadima.

Guliver ljetna kolekcija donosi nam pregršt modela sandala koji će zasigurno zadovoljiti stilske ukuse najzahtjevnijih trendseterica. Retro modeli sandala s metalik block potpeticama, gladijatorice sa super udobnim flatformama ili zavodljive seksi platforme obećavaju vruće i trendi ljeto s Guliver potpisom.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Suncokreti na oblacima

Postoje ljudi koji ljeto obožavaju. Vole visoke temperature, izuzetno toplo more, gužvu po gradu na plažama, tu gungulu, znojenje.

Gastronomija

Lubenica je osvježavajuće i niskokalorično voće i odličan borac protiv ljetnih vrućina. Ovo ljeto konzumirajte ju na profinjeniji način- kao sorbet!

Fashion report

Donosimo vam tri prijedloga koji će uvijek i svugdje izgledati savršeno, a jednostavno ih je spakirati i ne zauzimaju puno mjesta u putnoj torbi.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version