Beauty report

NIVEA Hyaluron CELLular Filler linija – odabir Monice Bellucci!

Monica Bellucci, simbol bezvremenske ljepote i ženstvenosti, novo je lice NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije u kampanji koju potpisuje francuski režiser i fotograf Bruno Aveillan, a  inspirira žene da mladost proizlazi iz nas samih.

Monica Bellucci, simbol bezvremenske ljepote i ženstvenosti, novo je lice NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije u kampanji koju potpisuje francuski režiser i fotograf Bruno Aveillan, a  inspirira žene da mladost proizlazi iz nas samih.

„NIVEA je oduvijek bila dio mog života, a odabrali su je moji članovi obitelji –  tako je NIVEA čak i danas važan sastavni dio moje rutine uljepšavanja”, kaže Monica Bellucci i nastavlja: „Iznimno sam ponosna što mogu biti dijelom ovog genijalnog projekta, jer kampanja ohrabruje žene da se osjećaju mladima – jer je ono iznutra upravo ono što nas čini lijepima izvana.”

Vrijeme nam s godinama postaje dragocjeno, iako se iznutra osjećamo ugodnije u vlastitoj koži. Izazovi s kojima se svakodnevno susrećemo tjeraju nas da budemo fokusirane, aktivne i planiramo unaprijed što se odražava na našoj vanjštini.

Pri tome je ponekad iscrpljujuća organizacija da bi uskladile posao koji želimo i obitelj koju volimo. U gusti dnevni raspored uz to želimo ubaciti i aktivnosti kojima punimo baterije da bi nam dani bili lakši. Neke od nas ne mogu bez sporta, druge pak bez odlaska na večeru, u kino ili kazalište s prijateljicama. No, svima nam je zajedničko jedno – želimo da naša lica izgledaju njegovano, čvrsto i bez bora!

Prirodno lijepa Monica Bellucci povezuje unutarnju ljepotu s novom NIVEA Hyaluron CELLular Filler linijom koja potiče prirodnu proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline i kolagena u stanicama kože, čineći je čvršćom, zategnutom, a borama popunjenim. Znanstvena istraživanja pokazala su kako hijaluronska kiselina koja je jedan od sastavnih elemenata naše kože ima zadatak da na sebe veže i zadržava vodu. Time poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Rezultat je koža mladenačkog izgleda, čvrstog tonusa i prirodnog sjaja!

Zahvaljujući inovativnoj formuli NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman sadrži čak 5 puta više hijaluronske kiseline, što ga čini proizvodom s najvišom koncentracijom hijalurona od svih NIVEA proizvoda za njegu lica. Intenzivni tretman moćan je saveznik u održavanju mladenačkog izgleda lica koji će pomoći stanicama vaše kože da se ponovno aktiviraju. Pokretanjem stanične aktivnosti koža  postaje hidratizirana i dubinski njegovana. Tako su godine samo broj kada se mladost oduvijek nalazi u vašoj koži.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman intenzivno hidratizira kožu potičući aktivnost u stanicama koje stvaraju vlastitu hijaluronsku kiselinu i na taj način popunjavaju bore.

Ove ampule mladosti nanose se ujutro i navečer prije kreme iz NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije kako bi poboljšali njen učinak. 14-dnevni tretman preporučuje se ponoviti kroz jedan do dva mjeseca za dubinsku hidrataciju, smanjenje sitnih bora i čvrstoću vaše kože.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman, 2 x ampula x 5 ml Preporučena maloprodajna cijena 89,90 kuna.

[box style=”0″]

Dvije čitateljice mogu isprobati ovaj proizvod. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Hyaluron
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. rujna, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.
Dobitnice:
Josipa Frajt
Samanta Rajković

[/box]

Ne propustite

Zanimljivosti

Najnoviji povod za žensko okupljanje i izlazak je dugo očekivana komedija „Mafija mama“ u distribuciji Blitza.

Celebrity

Osim seksipila i ljepote, Monicu krasi i intelekt. Ovo su neke od njenih izjava koje smo izdvojili za vas.

Kultura

Kate Barry, kćer glumice i pjevačice Jane Birkin i skladatelja Johna Barryja, prerano umrle u prosincu 2013. godine, savršeno je znala uhvatiti ono najosobnije...

Događanja

Nakon 14 godina braka lijepa glumica rastaje se od Vincenta Cassela

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version