Beauty report

Nivea losioni za tijelo

Brzo se upijaju, reguliraju vlažnost kože iznutra i djeluju preko 24 sata.
Nivea predstavlja novi Express Hydration losion za tijelo s morskim mineralima i Hydra IQ tehnologijom, koja na bazi revolucionarnog otkrića akvaporina regulira opskrbu i distribuciju vlage u koži iznutra, za hidrataciju koja traje preko 24 sata. Express Hydration losion idealan je kontinuiranu hidrataciju kože tijekom ljeta, iznimno je lagane i osvježavajuće teksture, brzo se upija i kožu trenutno čini mekom i podatnom.



Hydra IQ tehnologija od sada je uključena i u formule svih ostalih Nivea proizvoda za njegu tijela. Voda je neophodna za zdravlje kože, aktivira funkcije preko 300 milijuna stanica u tijelu i pomaže im u regeneraciji. Zdrava koža sadrži jednu trećinu ukupnih rezervi vode u tijelu.

Hydra IQ tehnologija aktivira vlastitu hidratacijsku mrežu kože te optimizira prirodni proces distribucije vode iznutra, a temelji se na otkriću proteina akvaporina, nagrađenog Nobelovom nagradom. Akvaporini utječu na regulaciju prijenosa vode unutar slojeva kože, a što je mreža akvaporina jača, distribucija vlage u koži je bolja. Suha koža ima manje akvaporina od hidratizirane kože, a Hydra IQ tehnologija kombinacijom glicerina i glukoze poboljšava djelovanje akvaporina i opskrbu suhe kože vlagom.

Express Hydration losion za tijelo


Intenzivno osvježenje i brza hidratacija su idealna kombinacija za ljeto. Novi losion s morskim mineralima i inovativnom Hydra IQ tehnologijom djeluje ekspresno i trenutno čini kožu mekom i podatnom te ju dugotrajno hidratizira iznutra.

Ultra lagana formula s blagim mirisom lotusa upija se za manje od jedne minute i ispunjava san svake žene da se odmah nakon nanošenja osvježavajućeg losiona može obući bez straha od ljepljivih tragova. Express Hydration losion namijenjen je za normalnu do suhu kožu, a cijena 250 ml iznosi 29,90 kn.



Happy Time losion za tijelo – za normalnu do suhu kožu


Nova formula Happy Time losiona s Hydra IQ tehnologijom pruža koži intenzivnu hidrataciju. Obogaćen ekstraktom bambusa i mliječnim proteinima ovaj losion jača zaštitnu funkciju kože, a blagi miris narančinog cvijeta pruža senzualan osjećaj svježine na koži tijekom cijelog dana. Preporučena maloprodajna cijena za 250 ml iznosi 29,90 kn.

Kremasto mlijeko za tijelo – za suhu kožu


Kremasto mlijeko s Hydra IQ tehnologijom, obogaćeno shea maslacem, ekstraktom ginka i vitaminom E pruža intenzivnu hidrataciju, uz potpuni osjećaj ugode na koži. Mlijeko se brzo upija, čini kožu dugotrajno mekom i štiti je od isušivanja. Preporučena maloprodajna cijena 250 ml iznosi 29,90 kn.



Mlijeko za tijelo – za vrlo suhu kožu

Mlijeko za tijelo bogato prirodnim mineralima smanjuje hrapavost i sprječava daljnje isušivanje suhe kože. Kremasta formula s bademovim uljem i Hydra IQ tehnologijom pruža dugotrajnu hidrataciju i dubinski njeguje, za vidljivo mekšu kožu. Preporučena maloprodajna cijena za 250 ml iznosi 29,90 kn.

SOS losion za obnavljanje kože tijela – za vrlo suhu kožu

Losion koji trenutno hidratizira i umiruje suhu i vrlo suhu kožu. Formula s dekspatenolom i novom Hydra IQ tehnologijom aktivira distribuciju vlage u koži iznutra, pomaže joj da se prirodno regenerira i štiti od gubitka vlažnosti. Losion je nemasne teksture, lako se upija, a kontinuiranom primjenom grubu kožu čini mekom i glatkom. Preporučena maloprodajna cijena za 250 ml iznosi 31,20 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version