Beauty report

Njega kose za plavuše

John Frieda Colour Renew šampon i regenerator u borbi protiv žutila kose.
Kao što će svaka plavuša koja boji kosu znati, izlazak s kosom koja izgleda sviježe kao iz salona zaista može podići vaše samopouzdanje. No, dobra vijest je, da su stručnjaci iz John Frieda stavili taj osjećaj u bočicu kreirajući Sheer Blonde Colour Renew, koji pomaže Vašoj kosi da izgleda vidljivo svjetlije I svilenkasto duže vrijeme.

S jedinstvenom tehnologijom koja je bazirana na lavandi i optičkim posvjetljivačima, Sheer Blonde Colour Renew specijalno je kreiran za bojanu plavu kosu. Kada se šampon i regenerator iz ove linije koriste zajedno, proizvodi uklanjaju neželjene žute tonove i daju vlagu za blistav izgled plave kose.



Cijena proizvoda je 62,90 kn, a može se kupiti u Martimex trgovinama.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version