Beauty report

Njega lica i tijela za sve tipove kože

Osvoji Jericho paket kozmetike za tretman lica.
Tvrtka Paloma Dead Sea Ltd. osnovana je 1982. godine i bila je prva koja je razvila kozmetičke i terapeutske proizvode od soli, minerala i blata Mrtvog mora. Visoka kvaliteta, inovativnost i naporan rad smjestili su ovu tvrtku i njezin kozmetički brand Jericho u jednu od vodećih tvrtki u okviru proizvodnje kozmetike prirodnog podrijetla.



Ponuda Jericho kozmetičke linije je raznolika, od proizvoda za njegu lica i tijela, preko sapuna, posebne linije za muškarce, Premium linije za zreliju kožu, spa proizvoda, sve do linije dr. Kremer za bolesti kože i kose. Jericho proizvodi sadrže sastojke za njegu i povećanje elastičnosti kože, protiv starenja i za smanjivanje bora.

Jedinstvena formula Jericho proizvoda rezultat je bliske suradnje s vrhunskim dermatolozima, a garantira zdravu, mladoliku i mekšu kožu. Jericho proizvodi su u skladu sa standardom ISO 9002, ne sadrže parabene, sastojke životinjskog podrijetla i nisu testirani na životinjama. 



Jericho tonik za lice obogaćen je s mineralima Mrtvog mora i ekstraktom aloe vere. Učinkovito odstranjuje ostatke šminke, nečistoću i masnoću pri čemu ne dolazi do narušavanja prirodnog pH kože. Dostupan je za normalnu, masnu i suhu kožu lica.

Jericho hidratantna dnevna krema obogaćena je s mineralima Mrtvog mora i omogućuje zadržavanje i vraćanje prirodne vlažnosti koži lica. Lako prodire u kožu, ostavljajući je glatkom, zdravom i blistavom. Pogodna je za sve tipove kože lica.

Jericho serum s mineralima sadrži revitalizirajuće, anti-age sastojke i vitamine temeljene na ekstraktima lišća zelenog čaja, mineralima Mrtvog mora i algama. Može se nanijeti i na već našminkanu kožu lica. Pomaže u održavanju vlage, čvrstoće i glatkoće kože. Za sve tipove kože lica.


OSVOJI PAKET ZA NJEGU LICA

Biognost i She.hr poklanjaju vam 3 paketa za njegu lica kozmetičkog branda Jericho.

Ako želite osvojiti ovaj paket za njegu lica, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom JERICHO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela, a čitatelji koji ne žive u Zagrebu neka navedu i svoju adresu, te obavezno uz odgovor napišite tip kože vašeg lica.

Iz koje zemlje potječe Jericho kozmetika?

Vaše prijave primamo do 23. svibnja 2011., nakon čega ćemo i objaviti dobitnike.
Vaš She.hr 


Drage naše,
dobitnice Jericho paketa za njegu lica su: Kristina Šikić, Mirna Primorac i Ivana Gabelic.
Čestitamo!
Informacije o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version