Beauty report

Njega lica prije ljeta

Priuštite svoje licu mini wellness tretman kvalitetnom Decleor kozmetikom.
Nakon dugog zimskog i prohladnog proljetnog razdoblja i izlaganja kože lica hladnim temperaturama, vjetru i suhom zraku u zatvorenim prostorijama, stigle su ljetne vrućine. Prije ljeta koži je potrebna pravilna njega kako biste je pripremili za visoke temperature i izlaganje suncu. Tretman čišćenja i njege lica u kozmetičkom salonu obnovit će vašu kožu, pripremiti je za vruće i sunčane ljetne dane te joj pružiti opuštajući užitak.

U zagrebačkom kozmetičkom salonu Mysterion klijentima se nude samo najbolje i najkvalitetnije usluge i proizvodi, stoga za svoje tretmane oni koriste kozmetičke preparate renomiranog kozmetičkog branda Decleor. Decleorov jedinstveni pristup tretmanima sastoji se od oslobađanja stresa, obnavljanja tijela i uma, osjećaja cjelovitosti i usredotočenosti na sebe, svoje želje i potrebe.



Upravo stoga u svojoj ponudi imaju bogatu verziju njege lica izuzetno kvalitetnim Decleorovim preparatima, koji se sastoji od aromatičnih rituala bazirani su na detaljnim i učinkovitim tehnikama i metodama koje osiguravaju užitak i opuštanje te su zbog toga predstavlja istinski tretman ljepote.


Kozmetički salon Mysterion

Koži svojeg lica, prije izlaganja visokim temperaturama i sunčevoj svjetlosti, priuštite više no što pruža klasičan tretman njege lica. Decleor j francuska kozmetička kuća koja zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu u aromaterapiji najbolje zna što je dobro za naše tijelo i duh. Ovaj tretman žene česte uzimaju u paru s čišćenjem lica koje na taj način postaje prava senzacija, mini wellness, jer počinje s masažom leđa (tzv. masaža dobrodošlice), nastavlja se mehaničkim čišćenjem lica i s tri različite vrste masaža lica. No, ukoliko nemate potrebu za čiščenjem lica, svakako se preporuča odraditi posebnu njegu lica uz Decleor, nakon čega će koža lica biti revitalizirana i spremna za ljetne vremenske uvjete.



Riječ je o vrlo jednostavnim i blagim tehnikama koje obnavljaju protok energije stimulacijom refleksnih zona lica i poboljšavaju djelovanje esencijalnih ulja. Tretman završava masažom ruku, tehnikom oshibori uz pomoć toplih ručnika.

5 koraka Decleorovog tretmana njege lica

1. Masaža leđa

Tretman započinje masažom leđa koja omogućuje točnu analizu kvalitete kože, dijagnozu kože i izradu personaliziranog programa ljepote.

2. Ritual skidanja šminke

Odstranjivanje šminke slijedi nakon masaže leđa, nastavljajući proces opuštanja.

3. Tri vrste masaže lica

Masaža lica uključuje tri vrste: aromapresura – svi su pokreti spori, duboki i specifični za duboku relaksaciju i eliminaciju toksina, a ovaj korak pruža prekrasan osjećaj užitka i opuštanja, aromadrenaža – energetske točke u odnosu na meridijane te aromamasaža – služi kako bi se produžilo stanje duboke relaksacije i zadržali povoljni učinci aromapresure.



4. Masaža ruku

Masaža ruku primjenjuje se za vrijeme čekanja kada maska stoji na licu.

5. Oshibori

Oshibori je mali topao i vlažan ručnik koji se koristi u Japanu za osvježenje lica ili tijela. Znak je dobrodošlice kao i poziv za uživanje u posebnom trenutku opuštanja. Ova posebna azijska tradicija savršeno se uklapa u Decleorove tretmane i neizostavan je korak u njegovim ritualima. Pruža osjećaj sigurnosti i još veće opuštenosti.

AKCIJA – snižena Decleor njega lica

Cijena tretmana čišćenja i njege lica Decleor kozmetikom u salonu Mysterion je 385 kn, a do 25. srpnja traje akcija za vrijeme koje je cijena snižena na 269,50 kn.

Više informacija o ovom i svim drugim tretmanima potražite na službenoj stranici salona, ili na Facebook stranici.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version