Ljepota

Njega nakon izlaganja suncu

La Roche- Posay vam poklanja sve za njegu kože nakon izlaganja suncu

Zbog štetnih utjecaja vanjskih čimbenika poput sunca i vrućine kojima smo najčešće izloženi ljeti, koži moramo osigurati odgovarajuću njegu. Ove sezone La Roche- Posay preporučuje Posthelios hidratantnu njegu nakon izlaganja suncu koja umiruje i hrani kožu, Cicaplast balzam za opekline i iritacije cijele obitelji te termalnu vodu La-Roche Posay. Pružite svome tijelu primjerenu njegu i zaštitu kako bi tijekom  ljetnih mjeseci koža bila njegovana i zdrava.

Nakon pretjeranog izlaganja suncu osjećate potrebu za hidratantnom njegom koja koži vraća elastičnost i vlagu. Posthelios topivi gel idealna je njega za isušenu kožu i kožu izloženu suncu obogaćena sastojcima koji obnavljaju razinu lipida, čime potiču obnovu kože.

Koža je umirena, hidratizirana i nahranjena. Gelasta tekstura je ugodna, lako se nanosi te ne sadrži parabene.

Ako zaboravite nanijeti  na vašu kožu zaštitu od sunca ili ste ste slučajno zadrijemali na suncu, vjerojatno ćete poslije patiti od opeklina ili neugodnog osjećaja zatezanja. U pomoć će uskočiti Cicaplast Baume – umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu posebno je namijenjen osjetljivoj koži zahvaljujući formuli koja udružuje Panthenol 5% s Madecassosideom te ugodnoj i tolerantnoj teksturi. Umiruje, obnavlja i štiti oštećenu kožu (posebice kod nastalih opeklina ili iritacija od sunca) te je primjeren je za cijelu obitelj: bebe, djecu i odrasle.

Za vrijeme i nakon izlaganja suncu, kao što je ispijanjem puno vode hranite iznutra, kožu možete umiriti i osvježiti i izvana. Termalna voda La Roche- Posay prirodan je antioksidans koji umiruje osjetljivu kožu nadraženu uslijed djelovanja vanjskih čimbenika poput sunca te pomaže u sprječavanju starenja kože. Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata ( Selen) umiruju kožu te ju čine mekšom.

[box style=”0″]

OSVOJITE NJEGU ZA KOŽU

La Roche- Posay vam poklanja  2×1 poklon paket za hidratantnu njegu kože nakon izlaganja suncu koji sadrži Posthelios topivi gel koji umiruje i hrani kožu, Cicaplast balzam za opekline i iritacije cijele obitelji te termalnu vodu La-Roche Posay.

Ako želite osvojiti poklon, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom ROCHE  te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Što ne sadrži Posthelios topivi gel?

Vaše prijave primamo do 9. kolovoza 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Ana Ilin Valent i Dragana Tičić. Čestitamo!

[/box]

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version