Savjeti i preporuke

Njega osjetljive kože

Postoji mogućnost da i vi spadate u skupinu ljudi sa pojačano osjetljivom kožom.

Naša osjetljiva koža treba redovitu i adekvatnu njegu kako bismo je održali zdravom, zadržali njenu prirodnu vlažnost i hranjive sastojke. Ponekad to nije dovoljno pa moramo posegnuti i za „prvom pomoći“ koja će našu kožu vratiti u prvobitno stanje. Ova tri proizvoda SAN PRIRODNE KOZMETIKE za osjetljivu kožu osigurat će našoj osjetljivoj koži adekvatnu njegu, ali se možemo i pouzdati u njih da će pomoći pri njenom obnavljanju.

Zajednički sastojak SAN BASIC intenzivnoj kremi za suhu i osjetljivu kožu lica, SAN EXCLUSIVE obnavljajućem serumu za osjetljivu kožu i SAN CLASSIC umirujućem melemu za osjetljivu kožu je hladno tiješteno ulje konoplje koje sadrži alfa i gama linolensku masnu kiselinu s blagotvornim djelovanjem na suhu, osjetljivu i zahtjevnu kožu.

SAN BASIC Intenzivna krema za osjetljivu kožu lica s uljima konoplje, riže i pšeničnih klica oplemenit će suhu i osjetljivu kožu hranjivim prirodnim sastojcima, a urea, alantoin i provitamin B5 pobrinut će se za izvrsnu hidrataciju kože. SAN EXCLUSIVE Obnavljajući serum za osjetljivu kožu zadužen ja mladolik i prirodan izgled kože i protiv bora. To je uljni koktel koji koži vraća sve potrebne hranjive sastojke za obnovu, poput alfa linolenske, linolne i dragocjene gama linolenske masne kiseline te karotenoida i tokoferola koji se nalaze u ulju konoplje, ulju ploda divlje ruže, ulju sjemenki borovnice i frakcioniranom ulju kokosa. SAN CLASSIC Umirujući melem za osjetljivu kožu namijenjen je obnovi i zaštiti suhe i zahtjevne kože, a blagotvorni učinak ulja konoplje na prehranu i obnovu kože ovdje pojačava ekstrakt kamilice u bogatoj zaštitnoj podlozi s pčelinjim voskom i lanolinom koji pridonose protuupalnom djelovanju i bržoj regeneraciji kože.

Ovo su prirodni proizvodi, ne sadrže parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Nisu testirani na životinjama. Sadrže maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla.

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić, mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada u ljekarni, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr, a proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.

[box style=”0″]

Paketić s proizvodima čeka i vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #san
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirajti frendice, podijeliti iskustva…

Prijave primamo do 10. veljače, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Vanja Premužić

[/box]

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Prirodna kozmetika na tržištu vrlo je raznolika, a ponekad je vrlo teško procijeniti kvalitetu i samu prirodnost micelarnih čistača, tonika ili krema te kako...

Beauty report

Bogata, hidratantna i dermatološki testirana formulacija pogodna za sve tipove kože. Šest aktivnih tvari pridonosi hidrataciji, glatkoći i elastičnosti kože te odgođenom nastanku bora.

Putovanja

U Hrvatskoj je široka paleta dvoraca koji uopće nisu manje zanimljivi od onih „razvikanijih“. Uživite se u prošle dane i „uđite u njihov život“.

Savjeti stručnjaka

Iako bi prirodna kozmetika trebala biti najbolja za kožu, ne izazivati ikakve reakcije, iznimaka uvijek ima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version