Trendovi

Noć za krpice s potpisom i popustom

Kolekcije hrvatskih modnih dizajnera jesen/zima 2010/11. po 30% nižim cijenama.
ALDUK, Aleksandra Dojčinović, Boudoir, Charlie design, ELFS, Etna Maar, Hippy garden, IK studio, LINK by Ogi, LukA, MAK, Renata Svetić – SVE i Zigman neka su od najjačih imena hrvatskog modnog dizajna, a okupili su se u zajedničku inicijativu Noć hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft koja će se održati u petak, 22.10.2010. od 19h do 23h.


ALDUK & Aleksandra Dojčinović

Kao najava samog projekta snimljen je editorijal "U noći dizajnera" u kojem su kroz jednu potpunu kombinaciju predstavljene aktualne kolekcije hrvatskih dizajnera za sezonu jesen/zima 2010/11., a koje će se u Noći hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft moći kupiti po 30% nižim cijenama.


Etna Maar & Boudoir

Prilika je to da se pripremite za noć u kojoj ćete s dizajnerima imati priliku razgovarati i popiti piće s njima, ali i u njihovom društvu isprobati i kupiti odjeću iz aktualne kolekcije. Koju? Pogledajte u editorijalu!


Charlie & Hippy garden


IK studio & LINK

Zaštitno lice kampanje Noć hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft i ovog editorijala je 18-godišnja Ana Vukelić iz agencije Taliamodel, dok je za fotografiju zaslužan Goran Čižmešija. Styling potpisuje Jasmina Arnautović, make-up Nena Mrkonjić, a frizuru Tajana Akalović za Evelin.


LukA & MAK


Akciju će svojim dolaskom podržati Gordan Kožulj, Daniela Trbović, Leona Paraminski, Anđa Marič, Nenad Korkut, Neven Ciganović, Mila Horvat, Jadranka Đokić, Lucija Šesto, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi.


Renata Svetić & Zigman

Noć hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft održati će se u samom centru Zagreba, u petak 22. listopada, od 19 do 23 sata. Pridružite se i vi prvoj večeri u potpunosti posvećenoj hrvatskim modnim dizajnerima i doživite glamur New Yorka i u Zagrebu. U organizaciji modnog portala Moda.hr, a podržano od strane Drefta, na ovoj jedinstvenoj modnoj poslastici hrvatski dizajneri javnosti će širom otvoriti vrata svojih butika, predstaviti nove kolekcije, a svim kupcima ponuditi i popust od 30% na sve svoje kreacije. U Noći hrvatskih modnih dizajnera imat ćete priliku družiti se i s poznatim osobama iz hrvatskog javnog života koji će vas dočekati u salonima svojih omiljenih dizajnera.

Lokacije:

Info & press – Praška 4, Galerija Karas
ALDUK, Aleksandra Dojčinović i Zigman – Praška 4, Galerija Karas
Boudoir – Radićeva 22
Charlie design – Vlaška 47
ELFS – Amruševa 4
Etna Maar – Lovački rog, Ilica 14
Hippy Garden – Preradovićeva 9
IK studio – Teslina 12/1
LINK by Ogi – Radićeva 20
LukA – Teslina 14
MAK – Tkalčićeva 7
Renata Svetić – SVE – Mesnička 8



Prošećite centrom Zagreba, posjetite salone naših najvećih dizajnerskih imena, upoznajte se s njihovim novim kolekcijama, obogatite svoj ormar ponekim novim komadom s dizajnerskim potpisom i provedite glamuroznu večer uz Noć hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version