Noćno kupanje u moru

Noćno kupanje ima neki neopisivi šarm, drugačije je, romantičnije i zabavnije.

Kada se spomene noćno kupanje većina ljudi će pomisliti na golo kupanje usred noći, no ne mora to uvijek biti tako.

Postoji nekoliko „vrsta“ noćnog kupanja, a mi ćemo vam izdvojiti na „nudo“, romantično i brčkanje s prijateljima.

Romantika u zraku…

Za ovu verziju noćnog kupanja možete odlučiti da li će te se skinuti u badekostime ili će te se odlučiti na verziju bez odjeće.

Preporučamo odaberete neku večer kada je mjesec pun kako bi vama i partneru što bolje osvjetljavao „put“. Nađite neku plažicu na kojoj ima mjesta da se oboje udobno smjestite, ali da baš nije u centru nekog grada ili mjesta.

Uzmite košaricu s grickalicama, bocu vina i nekoliko svjećica. Ako ste odlučili da se ipak kupate u kupaćem onda svakako ponesite i donje rublje kako bi se nakon kupanja mogli presvući i nikako ne zaboravite ručnike.

„Na nudo“

Zapravo vam ne treba ručnik, ne treba vam krema za sunčanje ni suncobrani i što je nekim ljudima najveći užitak ne treba vam kupaći kostim. Čar ovakvog načina kupanja je da samo skinete odjeću i uskočite u more.

To možete prakticirati sami, u paru ili u većem društvu jer se svima ionako lakše skinuti noću, nego preko dana.

Kad se društvo skupi!

Umjesto da se preko dana pržite na krcatim plažama s društvom se možete se dogovoriti i na plažu otići noću.

Takav "izlet" možete pretvoriti u mali banket i ugodno druženje uz svijeće i gitare.

Oprez!

No svakako pazite koje ste mjesto odabrali za svoju noćnu avanturu. Morate razmišljati i o drugima tako da ako je moguće nađite neku plažu koja se ne nalazi u neposrednoj blizini kuća.

Isto tako poželjno je da pogledate preko dana gdje se nalaze stijene na određenoj plaži jer je tijekom noći jako mala vidljivost te biste se mogli ozlijediti. Ako niste uspjeli unaprijed „provjeriti“ plažu, onda svakako polako ulazite u more i nikako ne skačite.

Ovakva vrsta kupanja je dosta popularna što se može vidjeti i po raznim grupama na internetskoj mreži Facebook. Ako još niste, slobodno se upustite u avanturu noćnog kupanja, ali uz oprez.