Trendovi

Nova Borboleta kolekcija stiže „Iz Pariza s ljubavlju“

Posljednja kampanja Borboleta nakita pod nazivom “From Paris with Love” inspirirana je ljubavlju, ne samo prema gradu u kojem je snimljena, već prema onim malim trenucima koji svakodnevno obilježavaju naše živote.

Posljednja kampanja Borboleta nakita pod nazivom “From Paris with Love” inspirirana je ljubavlju, ne samo prema gradu u kojem je snimljena, već prema onim malim trenucima koji svakodnevno obilježavaju naše živote. Pariške ulice, parkovi i mostovi svjedočili su bezbroju takvih trenutaka, pa je ideja ove kampanje da ljudi osvijeste koliko je važno, u brzini života, na trenutak se zaustaviti, pogledati oko sebe i biti sretan i zahvalan.

Ove zime popularna Candy linija Borboleta narukvica dobila je ‘pojačanje’ zimskih boja kao i logo privjesaka u punom srebru s pozlatom, pa kampanjom dominiraju tople boju poput zlatne, smaragdno zelene i antikno roze. Također je novost da su od ove zime svi modeli Borboleta linije isključivo u plemenitim materijalima, odnosno u srebru 925 s pozlatom od 18-karatnog zlata, kako bi narukvice, kao i uspomene, mogle trajati vječno. Osim u srebru, pojedini modeli Borboleta nakita postoje i u verziji čistog zlata, kao sto su kolekcija Love te leptiri Classic na lančićima i narukvicama.

Kako je naziv ove kampanje “Iz Pariza s ljubavlju“, u tom duhu Borboleta želi svima ljubav i mir te sretne nadolazeće blagdane, tijekom kojih je za sve kupce omogućena besplatna dostava s www.borboleta.co web shopa.

Ne propustite

Fashion report

Borboleta, vodeći brend modnog nakita, s ponosom predstavlja najnoviju ekskluzivnu suradnju s mladim umjetnicama, dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom Haban, Zitom Nakić i Andreom Šumberac. 

Fashion report

Borboleta danas zapošljava preko 75 djelatnika i broji preko 170 prodajnih mjesta u svijetu.

Trendovi

Borboleta nam je i ove jeseni pripremila nešto posebno.

Dizajn

Narukvice od srebra i pleksiglasa na svilenom koncu, po uzoru na Borboletin ručno izrađen nakit od konca koji je proteklih godina osvojio domaće i...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version