Ljepota

Nova kolekcija Blue Rhythm Chanel

Blue Rhythm je nova kolekcija Chanel Makeup Creation Studija.

Blue Rhythm je nova kolekcija Chanel Makeup Creation Studija. Očima i usnama daje savršenu notu. Bojama ističe volumen i kontrast.

Maskara Le Volume Ultranoir ističe trepavice dok Gloss Volume usnama daje sjaj i ističe njihovu prirodnu boju, a sjenila Les 4 Ombres se savršeno uklapaju u varijaciju modernih tema. Zadnji dodatak ovoj kolekciji je lak za nokte u istim plavim tonovima.

Nježna i suptilna sjenila Les 4 Ombres daju sklad boja koji omogućuje igranje bojama u nadolazećim jesenskim danima. U blještavo tirkiznoj, noćno plavoj, zagušljivo crnoj i sjajnoj boji Tisse Jazz daje obilnu paletu boja. U sivoj paleti, Tisse Smoky koristi crne, bijele i srebrne tonove kako bi potpuno naglasili oči. Dodatnu harmoniju kolekciji daju samostalno zvjezdano plavo i mat crno sjenilo Ombre Essentiele. Uz tamna sjenila u novoj kolekciji možete naći i nježnije boje. Illusion D’Ombre Velvet daje suptilnu i nježnu nijansu boje breskve koja nudi kremastu teksturu i savršeno otkriva nenametljive sjene. Za noćni make up Illusion D’Ombre Mysterio nam donosi platinasti efekt kremaste metalik boje.

Les 4 Ombres 244 Tisse´Jazz

Uz igranje tonovima na očima za potpuni dojam ponekad je potrebna savršena linija eyelinera koja ocrtava oči i daje vizualno dublji pogled. Za upotpunjeni make up Chanel se pobrinuo sa srebrno sivim Stylo Yeux vodootpornim eylinerom, a uz njega dolazi i metalik indigo Linge Graphique eyeliner. Za savršeni make up novoj kolekciji možete naći i Le Volume Ultra-Noir i Blue Night maskaru.

Le Volume Ultra-Noir

Uz naglasak na elegantne i misteriozne oči još vam je potrebno Gloss Volume sjajilo za usne. Njegova tajna u povećanju volumena usana je u energičnim mentol česticama, a formula od koje se sjajilo sastoji omogućava otkrivanje vaše prirodne boje usana i daje vam izuzetan sjaj.

Da bi se kolekcija Blue Rhythm upotpunila Chanel se pobrinuo i s lakom za nokte s plavom bojom koja prati cijelu kolekciju.

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version