Trendovi

Nova kolekcija odjeće potpisom Hero4Heroes

Riječka dizajnerica Marijana Hero koja stoji iza modnog brenda Hero4Heroes predstavlja novu kolekciju odjeće Mansión de Flores 16/17.

Riječka dizajnerica Marijana Hero koja stoji iza modnog brenda Hero4Heroes predstavlja  novu  kolekciju odjeće Mansión de Flores 16/17.

Inspiracija za kolekciju Mansión de Flores bila je romantični ljetnikovac u cvijeću u blizini mora, a stil se može okarakterizirati kao spoj glamuroznog s biker/punk/rock estetikom. Savršen primjer su haljine kao spoj glamuroznog (šljokice) s običnim t-shirtom vezanim u čvor.

Posebna pažnja posvećena je materijalima, među kojima se ističe ručno isprepleteni tweed s vunom, te detaljima, također često ručno rađenim: faux gemstones našiveni su na ručno rađene kožne biker jakne s patchworkom i zakovicama, a ručno šivane traperice boyfriend kroja imaju jedinstven kolaž-patchwork i zakovice. Patchwork nalazimo i na modernim bomber jaknicama, a od trapera su i biker jakne sa zakovicama i patchworkom te haljine i suknje.

Digitalni i ručno oslikan print s ilustracijama svjetskih metropola postao je već prepoznatljiv motiv brenda Hero4Heroes, a nalazimo ga i u kolekciji Mansión de Flores. Ove godine predstavljeni su Pariz, Barcelona i London, a uz ilustracije tu su i mali savjeti koji će pomoći u razgledavanju tih gradova.

  • Fotografije: Karmen Poznić
  • Make up: Matea Beranek
  • Hair: Valentina Muzlija
  • Model: Dora Sabljić/ Myguys models
  • Lokacija: Hotel Miramar,Opatija

 

Ne propustite

Fashion report

Hero4Heroes prvi put predstavlja i Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevice.

Trendovi

Grand Hotel Bonavia u Rijeci savršeno je poslužio kao kulisa nove kampanje branda Hero4Heroes s pomalo retro, melankolično-dramatičnim filmskim prizvukom koji je savršeno dočarao...

S modne piste

10. Riječke stepenice, veliko slavlje mode biti će proslavljeno sa čak dvadeset modnih revija i kolekcija za jesen/zimu.

S modne piste

Riječke stepenice opet oduševile, uživao i Rade Šerbedžija

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version