Fashion report

Nova modna poslastica jednostavno će oduševiti sve ljubitelje old school adidasa

1950. adidas je kreirao legendarne Samba tenisice, koje su u trenu postale omiljene i rado viđene na ulicama diljem svijeta

1950. adidas je kreirao legendarne Samba tenisice, koje su u trenu postale omiljene i rado viđene na ulicama diljem svijeta. Danas, 68 godina kasnije, model inspiriran nogometom i sportom, poprimio je jedan sasvim novi oblik. Klasična silueta tenisice osvježena je i nosi naziv adidas SAMBAROSE, a od sada je dostupna u ShoeBeDo dućanima. Neodoljivo jednostavne, a opet toliko posebne i legendarne, savršeno se uklapaju u svaki styling. Bezvremenske traperice, lepršave haljine, suknje, ne postoji komad iz vašeg ormara koji neće pristajati uz nove adidas SAMBAROSE.

adidas je zadržao legendarni DNK nogometnog dizajna, a osvježio ga s dozom moderne ženstvenosti koju ćete obožavati. SAMBAROSE zamjenjuje tradicionalni gornji materijal originalne Sambe mekom profinjenom kožom, a neobični cik-cak šavovi i reljefna platforma ove tenisice čine je još poželjnijom i ne sumnjamo da će zaluditi obožavatelje old school adidasa. SAMBAROSE ćemo uskoro viđati u mnogim odvažnim kombinacijama, jer će modnom svijetu ulične mode dati jednu novu staru, još ljepšu dimenziju. Bijelo crni i crno bijeli modeli dostupni su u svim ShoeBeDo dućanima te samo na klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com.

Ne propustite

Fashion report

Jenna Ortega je definitivno nova modna ikona i nova heroina generacije Z.

Fashion report

Koristeći rezultate istraživanja, adidas je odlučio obogatiti svoju trenutnu ponudu i stvorio niz sportskih grudnjaka koji pritom osiguravaju udobnost sportašicama.

Budi fit

U sklopu globalne kampanje 'Ready For Sport', jedan od najpoznatijih sportskih brendova adidas lansirao je novu trening kolekciju, idealnu za fizičku aktivnost u vrijeme...

Fashion report

Ove jeseni preuzele su glavnu riječ u stylinzima i postale it komad koji privlači pažnju. 

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version