Fashion report

Nova Top Shop kolekcija

Živahna i seksi žena u asimetričnim modnim vizijama za proljeće i ljeto 2011.
Stiže nam funky proljeće i veselo ljeto, bar kako nam govori modna vizija britanskog branda TopShop. Nova kolekcija za nadolazeća godišnja doba 2011. godine pršti od živih boja, vrvi neobičnim printevima te je bogata točkastim uzorkom.



Krojevi su asimetrični, neobični i pomalo opušten, a opet seksi. Kolekcija je savršena za ženu koja se ne boji eksperimentirati te gaji eklektičan stil i osjeća se udobno u svojoj odjeći.



Must have odjevni komadi iz kolekcije su crveno crni točkasti sako, tunika duginih boja te kombinacija traper jakne i šarene haljine. Neodoljiva je još uvijek popularni miks mornarskog stila – suknja na pruge i plava košulja. Modni dodatci su kao i veći dio kolekcije, sa stavom, u jarkim bojama ili pak tamni s prizvukom rocka i buntovništva.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version