Savjeti i preporuke

Nove Biolage terapije za kosu

3 nove linije: za osjetljivu kosu, volumen i njegu nakon sunca.
Povodom obilježavanja 2011. kao Međunarodne godine šuma, te Međunarodnog dana biološke raznolikosti, frizerski studio "Etra" je u suradnji s Matrixom, brandom profesionalnih proizvoda za kosu, 20. svibnja 2011. prezentirao dvije nove Biolage terapije za njegu kose, te u srcu Zagreba posadio drvo bambusa i otvorio izložbu slika parka prirode Kopački rit.



Studio “Etra”, kreativni prijatelj kose, zelena je oaza smještena u centru grada. Divan interijer uređen je fotografijama prirode umjetnice Mare Milin. Ovom su prigodom navedena umjetnica Mare Milin, primabalerina Hrvatskog narodnog kazališta Edina Pličanić i glumica Judita Franković posadile drvo bambusa.

Nakon događanja posvećenog prirodi, u salonu su između ostalih i navedene kume bambusa isprobale Biolage terapije kako bi uskladile svoje kose sa prirodom.



Biolage linija sadrži jedinstvene komplekse biljnih sastojaka koji hrane i obnavljaju kosu vraćajući joj prirodnu ljepotu. Gledajući prema budućnosti, brand nastoji proširiti njegu za kosu na sveukupnu brigu o okolišu. Od formula, pakiranja, proizvodnje, pa sve do potpore društvenih zajednica, neprestano se pronalaze načini da se Biolage učini održivim.



U paleti proizvoda Biolage zastupljeni su nedavno predstavljeni tretmani za različite tipove kose: Hydrathérapie za hidrataciju suhe kose, Fortethérapie za oštećenu kemijski tretiranu kosu, Rejuvathérapie za obnavljanje oslabjele sijede kose, a ovim događajem su prezentirane i tri nove linije: Volumathérapie za tanku / beživotnu kosu, Delicate Colorcarethérapie za osjetljivu obojenu kosu, te Sunsorials linija za kosu prije i nakon izlaganja suncu, te morskoj i kloriranoj vodi.

Volumetherapie sadrži formulu s eukaliptusom i đumbirom koji daju kosi obnovljenu vitalnost, volumen i briljantan sjaj. Kosa postaje prirodno punija i mekanija te je vitalna i sjajna.


Balzam za volumen                            Šampon za volumen                       Sprej za volumen

Colorcaretherapie učinkovito sprečava blijeđenje boje i omogućava dugotrajnu i sjajnu boju. Nježno čišćenje bez sulfata pomaže sačuvati ravnotežu lipida u kosi dok njega bez parabena i silikona stvara laganu i prirodnu mekoću.


Maska za osjetljivu kosu                                                     Šampon za osjetljivu kosu


Ulje za osjetljivu kosu                                                       Regenerator za osjetljivu kosu

Sunsorials linija štiti kosu od štetnih utjecaja sunca, te morske i klorirane vode. UV filteri i suncokret sa antioksidativnim djelovanjem pružaju kosi hidrataciju, mekoću i reflektirajući sjaj. Svjetlucava tekstura i sunčano svježi miris stvaraju doživljaj za sva osjetila uljepšavajući sunčanje. Linija je pogodna i za obojenu kosu.


Zaštita za kosu bez ulja                                                   Šampon poslije sunca     

Sprej za obnavljanje kose poslije sunca                    Tretman poslije sunca

Svi Biolage proizvodi dostupni su isključivo u odabranim frizerskim salonima.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version