Fashion report

Nove krpice u Zari

Lookbook popularnog španjolskog branda za travanj 2011.
S proljećem stižu i nove krpice u Zara trgovine. Lookbook za travanj ispunjen je ovosezonskim modnim trendovima. Šarene pruge, jarke boje, cvjetni i životinjski uzorak tvore koncept koji, kako mnogi modni blogeri kažu, uvelike podsjeća na onaj slavne talijanske dizajnerice Miuccije Prade.



Opušteni modeli košulja i majica kombinirani su s uskim hlačama, kratkim suknjama i sakoima. Prikladni su ženama koje gaje jednostavan, a opet upečatljiv stil odijevanja.



Od modela izdvajamo prugastu suknju i plavu majicu te kombinaciju širokih hlača ornamentalnog uzorka, plave prugaste majice i crvene jakne. Cijene hlača se kreću oko 400 kuna, cipele na petu oko 700, a majice i suknje se mogu pronaći od 200 do 600 kuna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version