Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Novi brand za ljubitelje pasa i kvalitetne odjeće na hrvatskom tržištu

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Na hrvatskom tržištu odnedavno posluje tvrtka Cuddies Buddies koju su pokrenuli mladi entuzijasti Iva Vuković i Predrag Novaković. Cuddies Buddies je originalna priča o majicama s unikatno ilustriranim likovima pasa – buddiesa. S ciljem da na šaljiv način upoznaju djecu sa psima, vlasnici su djeci na kreativan prikazali vrline, navike, prednosti, potrebe, ali i mane i strahove naših malih četveronožnih prijatelja. Njihovi likovi Zigmund, Andrija, Gabek (iliti gospodin Riba) i Jozefina četvero su prijatelja koje je oslikao poznati dizajnerski dvojac iz Zagreba Petra Slobodnjak i Alen Vuković.

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani. Stoga smo odlučiti zaposlenim ženama she.he pokloniti majicu s likom Jozefine. Inače, Jozefina je slatka mala dama fina, trči, juri, trenira i stalno pleše. Sve čitateljice koje se prepoznaju u ovom opisu, trkom nek se jave u redakciju!

A što se krije u pozadini priče o Cuddies Buddies?

Nakon studija ekonomije te pet godina provedenih u projektnom menadžmentu za jednu međunarodnu tvrtku u Zagrebu, odlučila sam se tijekom pandemije korona virusom, okušati u poduzetništvu. Naime, pandemija je zapravo bila velika prekretnica u mom životu, jer sam tada odlučila otići iz sigurnog okrilja renomirane kompanije i početi se samostalno baviti onime što najbolje znam – marketingom i projektnim menadžmentom. Zajedno s partnerom Predragom osmislila sam sveobuhvatni brend koncept imena Cuddies Buddies. Brend je nastao sinergijom mašte, ljubavi, humora, kreativnosti te želje za gradnjom snažnije veze između djece i pasa“, govori Iva Vuković. Pojašnjava kako su tržištu ponudili dvije grupe  proizvoda koji se međusobno izvrsno nadopunjuju. Prva grupa su majice za djecu i odrasle i posteljina s likovima njihovih pasa – Buddiesa koji imaju svoje životne priče i karaktere. U budućnosti planiraju tržištu ponuditi i slikovnice i  multimedijalni sadržaji sa svojim likovima.

„Uz naše originalne likove, shvatili smo da ljudi žele imati svoje ljubimce što bliže k sebi. Stoga smo kupcima ponudili i personalizirane majice, odnosno potpuno unikatni ilustrirani crtež svog kućnog ljubimca na majici i to u stilu naših Buddiesa. Jako smo zadovoljni odazivom kupaca, a njihovi komentari su zaista odlični i poticajni. Jedan nam je kupac rekao da mu ilustracija njegovog psa na majici izgleda kao da ga njegov Charlie cijelo vrijeme promatra“, priča Iva Vuković.

Iva Vuković odrasla je okružena životinjama, a osobito psima i mačkama te zna koliko su ljubimci važan dio ljudskih života i cijele obitelj. Psiholozi su odavno utvrdili kako kućni ljubimci, napose psi imaju velik pozitivan utjecaj na razvoj djeteta, preuzimanje odgovornosti, pokazivanja ljubavi, brige i pažnje, razvijanja samopouzdanja te da je veza između pasa i djece neraskidiva.

„Cijeloj priči dali smo snažnu ekološku notu, jer je većina naših tekstilnih proizvoda tijekom procesa proizvodnje dobila certifikate Oeco-Teks standard 100, Fair Wear, GOTS, Global recycled standard. Svakodnevno dajemo svoj maksimum da proizvodnja naših proizvoda ima minimalni utjecaj na okoliš i društvo te nam je važno da naši dobavljači imaju iste vrijednosti. Svi proizvodi se proizvode na ekološki održiv način te su certificirani. Također, u tisku se koriste samo vodene boje koje nisu štetne za ljude i okoliš“, kazala je Iva Vuković. Kaže kako njihove proizvode najviše kupuju za rođendanske poklone i druge obljetnice, a trenutno oslikavaju personalizirane majice za božićne poklone.

Iako trenutno najviše upita i narudžbi dolazi iz Hrvatske, brand je postao poznat i izvan zemlje te su prve majice poslane u Njemačku i Nizozemsku. Ova mlada poduzetnica se raduje novim poslovnim uspjesima i razvoju proizvoda na domaćem tržištu te daljnjem širenju na inozemna tržišta.

Poklon čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 3prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ivana Popadić

Više

Fashion report

Borboleta, vodeći brend modnog nakita, s ponosom predstavlja najnoviju ekskluzivnu suradnju s mladim umjetnicama, dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom Haban, Zitom Nakić i Andreom Šumberac. 

Fashion report

Moderan dizajn kojega donose Jadran čarape donosi savršen izbor za svakoga

Fashion report

Obožavatelji Crocsa željeli su meku obuću koja se može nositi ne samo kod kuće, već bilo gdje i bilo kada.

Trendovi

Spoj klasičnih krojeva i elemenata posuđenih iz muškog ormara, upotpunjeni su suptilnim sjajem lurex pletiva, svjetlucavog denima i šljokica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.