Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Novi Ciclafate + proizvodi za više zaštite već od dojenačke dobi

Cicalfate je prva Eau Thermale Avène linija za obnavljanje kože, najprodavaniji je proizvod u ljekarnama, te linija koju najviše propisuju liječnici i dermatolozi.  

Najbolja obrana od mikroorganizama je zdrava koža kojoj je potrebno pružiti posebnu njegu nakon porezotina, ogrebotina, površinskih opeklina, uboda, dermatoloških i kirurških zahvata te različitih dermatoza. Cicalfate je prva Eau Thermale Avène linija za obnavljanje kože, najprodavaniji je proizvod u ljekarnama, te linija koju najviše propisuju liječnici i dermatolozi.  

Općenito, Cicalfate proizvodi svojim jedinstvenim djelatnim sastojcima sprječavaju nastanak superinfekcije, ubrzavaju zacjeljivanje te umiruju nelagodu iritirane kože, a linija je bogatija za dva nova proizvoda koja će vam pomoći u svakodnevnoj zaštiti oštećene kože.

Novi proizvodi u Cilalfate liniji

Cicalfate+ gel za čišćenje umiruje i čisti nadraženu kožu, bez isušivanja u 48 sati od prvog korištenja. Pogodan je za higijenu lica, tijela, vanjskih intimnih područja, ruku i vlasišta već od dojenačke dobi. Ne nadražuje oči. Njegova formula pomaže smanjiti iritaciju i nadraženost kože, dok njegovo djelovanje čišćenja pomaže ograničiti rizik od razmnožavanja bakterija.

Pogodan za svakodnevne iritacije (pelenski osip, ogrebotine, intimne nelagode, dječji osip na koži, tetovaže, površinski dermatološki zahvati, njega pupkovine…) Formula gela je bez parfema i sadrži 98% sastojaka prirodnog podrijetla. Ugodna, plavo obojene teksture lagano se pjeni pri nanošenju.

Cicalfate+ obnavljajuća hidrirajuća emulzija prilagođen je proizvod za umirenje, hidraciju i oporavak kože nakon površinskog dermatološkog zahvata ili tetovaže kod odraslih osoba.  Fluidne teksture, s 91% sastojaka prirodnog podrijetla, bez mirisa, vrlo je visoke podnošljivosti, te je namijenjena osjetljivoj koži lica i tijela odraslih. Pomaže smanjiti nelagodu, odnosno osjećaj topline, peckanje i slično, pruža dugotrajnu hidraciju i pridonosi brzom oporavku kože. Trenutačno umiruje kožu, nudi 24 satnu hidraciju, te u roku 48 sati oporavlja kožu.

Cicalfate + i ostale proizvode Eau Thermale Avène pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.


Darujemo 3 čitateljice!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 28. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

Đurđica Čerkez
Ines Pužin
Andreja Merćep

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Yoga face kao koncept, razvio se zbog spoznaje o vezi između napetosti mišića lica i stvaranja bora te opuštanja mišića i blagotvornog učinka na...

Beauty report

Prije nego li se prepustite putovanjima i godišnjim odmorima, pružite svojoj kosi, koži i noktima fenomenalnu njegu. Kalmar Hair & Skin Boutique je mjesto...

Beauty report

Nepravilne pigmentacije, iritacije, opekline i prerano starenje bude svijest o važnosti učinkovitih metoda zaštite od UV zračenja.

Beauty report

Jeste li znali da je ljeti bolje nositi crnu odjeću nego bijelu? Crna odjeća odbija štetne UV zrake, dok ih bijela privlači.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.