Predstavljamo

Novi i zdravi okusi iz Paga

Nastali od organski uzgojenog voća, PAGO BIO Prešana Jabuka i PAGO BIO Naranča dva su nova izdanja poznatih zelenih bočica Pago sokova.

Obožavatelji Pago premium okusa od sada mogu uživati i u odabranim organskim voćnim sokovima – Pago BIO Prešanoj Jabuci i PAGO BIO Naranči. Bogati vitaminima i hranjivim tvarima, nova premium izdanja Pago zelenih bočica najbolji su i najzdraviji izbor za ležerna i vesela druženja.

Lijepo vrijeme izmami osmijeh na svačije lice i uvijek je dobar izgovor da se društvo okupi na terasi omiljenog kafića uz odabrano osvježenje. Sunčeva svjetlost prirodan je način podizanja raspoloženja i neizbježan izvor vitamina D. Kada se to upari s ugodnim razgovorima s prijateljima i 100% prirodnim sokovima koji potiču sva osjetila, dobili ste recept za nezaboravnu uspomenu. Zato što ništa ne može pobijediti okus prave prirode, Pago je za najbolja i najzdravija druženja kreirao dva okusa organskih voćnih sokova.

PAGO BIO Prešana Jabuka dobivena je direktnim prešanjem organski uzgojenih jabuka kako bi se dobio nefiltriran sok bogat izvornim vitaminima i hranjivim tvarima. Nastao od čak 10 različitih sorti organski uzgojenih jabuka kojima je dodijeljen logo EU-a za organske proizvode, novi Pago okus osvježenje je kojime se morate počastiti. Blagog, slatkog i uravnoteženog okusa te bogat prirodnim vitaminima, PAGO BIO Naranča jedinstveno je iskustvo okusa od isključivo organski uzgojenih naranči. Premium kvalitete i uz logo EU-a za organske proizvode, novo Pago osvježenje nezaobilazan je izvor vitamina C u legendarnoj zelenoj bočici.

„Pago Pleasure tour“

Kako bi lijepi trenuci uz vitamine i prijatelje ostali zabilježeni, Pago je za svoje obožavatelje pripremio i jedinstveno iznenađenje. Na odabranim lokacijama i ugostiteljskim objektima diljem Hrvatske posjetitelji će moći zabilježiti iskustvo druženja uz prirodno osvježenje uz pomoć fotografije i podijeliti ga sa svojim najbližima putem društvenih mreža. Uz intenzivan voćni doživljaj i zabavnu fotografiju, posjetitelji će na ovaj način moći sudjelovati u nagradnom natječaju na službenoj PAGO Facebook stranici, u kojem ih čekaju vrijedne nagrade.

Novi Pago premium voćni okusi napokon su stigli, a na vama je da odaberete lokaciju, okupite društvo i krenete stvarati lijepe i zdrave uspomene. Odaberite PAGO BIO Prešanu Jabuku ili PAGO BIO Naranču za svoju dozu organske voćne bombe, veselja i osvježenja koje se pamti.

Ne propustite

Gastronomija

Najjednostavniji način spremanja hrane za zimu.

Gastronomija

S obzirom na to da niste stigli pripremiti kraljevski doručak neka vam smoothie "priskoči" u pomoć.

Savjeti stručnjaka

Ova slatka rođakinja limuna, prepoznatljivog je okusa koji podsjeća na Karibe.

Gastronomija

Menta pomaže kod tretiranja simptoma loše probave.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version