Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Novi impresivan interijer modne kuće NEBO u Centru Kaptol

Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

Nakon velike renovacije, Centar Kaptol otvara svoja vrata i postaje novo mjesto na koje grad dolazi predahnuti. Kao prvi premium lifestyle & shopping centar, Centar Kaptol nudi pregršt zanimljivih sadržaja i odličnih trgovina koje predvode poznata modna imena. Jedno od njih je hrvatska modna kuća NEBO. U trideset godina na modnoj sceni, modna kuća NEBO postala je sinonim za modernu eleganciju u čijim se kreacijama prepoznaju žene koje vole modu, ali cijene stil iznad svega, a Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

S obzirom na to da Centar Kaptol vide kao svoj dom, jednaki osjećaj doma poželjeli su stvoriti i za svoje kupce što se istaknulo kao misao vodilja u uređenju novog prostora. Kreiranjem prostora koji je prije svega smirujuć i spokojan, stvorili su pravu modnu oazu u kojoj ćete se osjećati dobro i opušteno.

 Za uređenje novog prostora zaslužna je kreativna direktorica Dinka Grubišić, kao i cijeli NEBO tim koji je vrijedno radio na cijelom projektu. Od šivanja lanenih zavjesa do tapeciranja i drugih detalja, kroz zajednički rad na uređenju novog prostora NEBO tim je u njega utkao svoju filozofiju – kvaliteta, porijeklo, održivost, bezvremenost.

“U uređenju novog prostora u Centru Kaptol, prilagodili smo se postojećim elementima, estetici cjelokupnog centra. Uklapamo se i poštujemo postojeće okruženje, ali smo se istovremeno istaknuli svojim unikatnim pristupom i stilom. Veliki smo pobornici kreativnog recikliranja. Zapravo oduvijek podržavamo, pratimo i ohrabrujemo lokalne obrtnike i majstore da zajedno sa nama kreiraju unikatne komade”, istaknula je kreativna direktorica Dinka Grubišić.

Tako su u suradnji s majstorom Ivanom Marušićem, napravili dva izložbena stola. Oba stola su u potpunosti napravljena od odbačenih građevinskih ostataka da bi dobili novi organski oblik i novi život.     

A što vas sve čeka u ovoj modnoj oazi u Centru Kaptol? NEBO i dalje ostaje vjerno bezvremenskom stilu po kojem je poznato već dugi niz godina, klasičnim linijama, uvijek nosivima, uz neodoljive ženstvene detalje. U trgovini u Centru Kaptol dostupan je veliki izbor haljina za svečane prigode. Kao apsolutni favorit istaknula se haljina Chloe, izrađena od petnaest metara tila u sofisticiranim puderastim bojama, inspirirana baletnim haljinama, voluminozna u donjem dijelu, korzetirane i nježne siluete, istaknutog struka.  

U petak i subotu (20. i 21. svibnja)  NEBO trgovina u Centru Kaptol,  sve svoje vjerne kupce, kao i  one koji će to tek postati, časti popustom od 20% na cjelokupnu kolekciju.

Autor fotografija je Boris Berc

Više

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Fashion report

Crocs slavi novom kolekcijom, predstavljajući ikonske parove s poznatim printom Hello Kitty, prepoznatljivim nijansama lika i ekskluzivnim Jibbitz dodatcima.

Fashion report

Petit ukosnic.a iz Novog Vinodolskog  stvara, bez zadrške možemo reći, mala umjetnička djela.

Dobar posao

Situacije se mijenjaju, okviri se mijenjaju, pandemija je promijenila društvo u cjelini. Tako će, zbog svjetskih i EU regulativnih okvira, tema održivosti za deset...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.