Trendovi

Novi izgled klasične Crocs klompe

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Otkako je Crocs obuća postala globalna i postala jedan od najpoznatijih brendova, ljudi je povezuju s klasičnom klompom. Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Classic Geometric Clog odmah je osvojio ljubitelje Crocsa i postao pravi hit. Temelji se na legendarnoj klompi, koja je lagana i iznimno udobna, ali zbog geometrijskog uzorka izgleda još modernije i elegantnije. Dostupan je u različitim bojama, a ako možda više volite klasični slide, ovaj geo izgled dostupan je i kao ljetni slide.

Personalizirajte svoj par s bilo kojim Jibbitz™ kako biste stvorili jedinstveni proljetni izgled i istovremeno impresionirali svojim stilom. Ovaj jedinstveni dizajn stoga će vam pomoći da pokažete svoju kreativnu stranu i izrazite svoju osobnost kroz svoju obuću.

Croslite™ konstrukcija čini klompu nevjerojatno laganom i udobnom za nošenje. Njegov izgled i dodaci detalji su koji će dodatno oživjeti vaš izgled noseći par.

Dostupno u trgovini i na www.crocs.hr

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version