Savjeti i preporuke

Novi miris Versace Versense

Dostupan je u svim Martimex prodavaonicama.
Dostupan je u svim Martimex prodavaonicama.<br />
Ovaj moderni miris koji podsjeća na cvjetni buket i kombinaciju elemenata Mediterana, savršeno predstavlja Versace ženu. Versense izražava spoj svježine i senzualnosti. Note mirisa donose mirise prirode, probuđuju osjećaj slobode, energije, relaksacije. Inspiriran je prirodnim elementima i posvećen sigurnim i senzualnim ženama.

Note mirisa: cvjetno-drvenaste

Mješavina mediteranske arome, bergamota i zelene mandarine daje prirodnu i spontanu svježinu mirisu. Note glave su rajska bodljikava kruška (opuncija) i pjenušavi citrusi koji bude energiju u vama.

Sklad osjetljivog i čistog morskog narcisa spojenog sa svježim i začinjenim notama kardamona, naglašava intenzitet jasmina. Note baze su bogate sandalovinom, cedrovinom, svilenkastim drvom masline i svijetlim mošusom.

Bočica je kristalna i prozračna te predstavlja spoj suvremene raskoši i tradicije u nježno svijetlo-zelenom pakiranju.

U liniji Versense dostupna je i cvjetna linija za kupanje Versense koja daje koži slatki mediteranski dodir te gel za tuširanje i losion za tijelo koji čine kožu opuštenom, svježom, hidratiziranom i mekom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version