Horoskop

Novogodišnje neodluke

Ostavite otvorena vrata nepredvidivosti.

Od prvi prvoga će sve biti drugačije, idem kod zubara, upisat ću se u teretanu i krenuti na tečaj plesa. Uz to ću više vremena provoditi s dragim ljudima, pogledati filmove koje sam propustila, posjetiti kazalište i završiti sve knjige koje sam počela čitati.

Tako kreće početak mog sanjarenja i u 2010. godini. Već s donošenjem odluka u mislima sam ih rasparala smatrajući ih nevažnima ili neostvarivim. Zašto stvari moraju biti isplanirane? Zašto volimo kad imamo određeno vrijeme za nešto? Zašto nas nepredvidivost ne zadovoljava?

Bacajući kalendar i planer u 2010-oj ostavljamo otvorena vrata impulsivnosti i dajemo svoju adresu zanimljivoj godini. Odluka je da nema odluke!

Na taj način ću raditi na spašavanju planeta jer neću koristiti razne rokovnike, kalendare i tabele. Neću biti tužna kada nešto ne napravim u roku, neću kršiti obećanja, ponašat ću se po prirodi stvari, jer tako uvijek ispadne najbolje…

Jest da ću vjerojatno kući iz trgovine doći sa tri čokolade, a bez mlijeka. Kupit ću si preslatki kupaći kostim u veljači, zasadit ću pšenicu kad prođe Božić i vjerojatno ću biti zadovoljnija.

Ipak, nadam se da mi je zubar negdje u blizini gdje prolazim pa da kad budem imala 63 mogu probati rane jabuke i zaškrgutati kad mi nešto nije baš po volji.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Putovanja

Kako se Nova godina približava, Beograd oblači svoje blagdansko ruho, pozivajući hrvatske turiste da se pridruže šarenom slavlju kakvo se ne viđa svaki dan.

Duh i tijelo

Svi su generali poslije bitke, ali nema potrebe za time. Jednog dana ćete požaliti što ste nešto propustili napraviti, stoga promijenite neke stvari danas.

Savjeti i preporuke

Budući da se slavi Nova godina, nemojte previše razmišljati hoće li nešto biti previše jer za Novu nikada nije previše.

Duh i tijelo

Choice overload, overchoice ili paradoks izbora je fenomen kojim se opisuje stres i poteškoća pri donošenju odluke uslijed prevelike količine izbora

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version