Beauty report

Obavijte se zlatnim česticama

Poklanjamo vam luksuzne Nuxe poklon pakete.
Našem tijelu potrebne su masnoće za stvaranje energetskih rezervi, za toplinsku izolaciju i za zaštitu. Ta se masnoća u organizmu skladišti u obliku triglicerida u posebnim stanicama nazvanim adipociti. Dvije su ključne faze u metabolizmu apidocita: proces kojim nastaju masnoće i proces kojim se oslobađaju uskladištene masnoće.

Celulit
nastaje u trenutku kada dođe do neravnoteže između stvaranja i oslobađanja masnoća, tj. kada ih se više stvara nego oslobađa. Tada dolazi i do nakupljanja vode i toksina, te nastaju vidljive promjene na tkivu poznate kao "narančina kora".



Prvo što morate shvatiti jest da vam niti jedno sredstvo protiv celulita neće pomoći da se riješite te napasti i dovedete u formu ukoliko prvo ne krenete od promjene životnih navika. Međutim, proces možete i ubrzati pomoću Nuxe anticelulitnih proizvoda. U kombinaciji s pravilnom prehranom, vodom i tjelovježbom, korištenje anticelulitnih proizvoda ubrzava razgradnju masnih naslaga, uklanjanja celulit, a kožu čini glađom i čvršćom.

Tonific® Minceur masažno ulje protiv celulita i za oblikovanje tijela sadrži čak 99% prirodnih sastojaka dragocjenih biljnih i eteričnih ulja cedra, ružmarina, smilja i cedrola koji učinkovito rješavaju probleme jamičaste kože i osjećaja natečenosti uzrokovanog nakupljanjem vode u organizmu, istodobno ostavljajući ugodan osjećaj na koži. Minceur masažno ulje dostupno je po cijeni od 185,07 kn.



Nakon što ste riješili problem masnih naslaga, opustite se uz očaravajuću kombinacija nježnog mirisa i dragocjenih sastojaka za vašu kožu koja se nalazi u bočicama Huile Prodigieuse® suhog ulja sa zlatnim česticama. Koktel dragocjenih biljnih ulja lješnjaka, makadamije, gospine trave, kamelija i slatkog badema, te vitamina E hrani, štiti i njeguje. Svojim reflektirajućim bisernim česticama osvjetljuje vašu kožu profinjenim zlatnim sjajem, čineći je neodoljivo privlačnom. Nuxe Huile Prodigieuse suho ulje u pakiranju od 50ml dostupno je po cijeni od 182,53 kn.

OSVOJI NUXE POKLON PAKETE

Nuxe i She.hr vam povodom Valentinova poklanjaju 3 Nuxe poklon paketa koji se sastoje od Huile Prodigieus suhog ulja za višenamjensku upotrebu sa zlatnim česticama (100 ml), te Tonific Minceur anticelulitnog ulja za masažu.

Ako želite sudjelovati i osvojiti jedan od ovih prekrasnih poklon paketa koji će vam pomoći da se riješita mrske narančine kore, pošaljite nam mail na adresu igra@mmreza.hr s naslovom NUXE, te navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i poklon možda postane vaš!

Koja se eterična ulja nalaze u Tonific® Minceur masažnom ulju?

Vaše prijave primamo do 21. veljače 2011., nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnice poklon paketa Nuxe su Anais Duka, Tihana Hodko i Viktorija Torbar. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Ne postoji pojava toliko benigna i česta, a opet toliko omražena kod pripadnica ženskog roda kao što je celulit.

Savjeti i preporuke

Suho ulje djeluje na površini kože, pa ona odmah postaje svilenkasta.

Beauty report

Jedna kapljica ulja mikroalge u sebi spaja snagu 4 milijardi aktivnih stanica, te tako postaje ekstrakt, iznimno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Beauty report

Ako vam smeta celulit – niste sami!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version