Beauty report

Odgodimo znakove starenja uz Novemu

Upravo je hijaluron glavni aktivni sastojak Novema krema za lice.

Prvi znakovi promjene na koži se pojavljuju već s navršenih dvadeset godina, s naglaskom na tanku i osjetljivu kožu u području oko očiju. Ulaskom u tridesete počinju se pojavljivati prve bore, a u četrdesetima koža postaje sve opuštenija i bore sve vidljivije, što se dodatno produbljuje u pedesetima kad postaju izražajnije i trajnije. Sve te promjene povezane su s dubinskom dehidracijom kože i opuštanjem vezivnog tkiva radi čega koža postaje mekša, gubi elastičnost.

Hijaluronska kiselina (HA) u koži predstavlja dio mreže kolagenskih vlakana i elastina i igra značajnu ulogu u procesu starenja kože. Kako se njena razina s godinama smanjuje, koža polagano gubi svoju elastičnost i mladenački tonus. Stoga korištenje hijaluronske kiseline u preparativnoj kozmetici predstavlja ultimatum prirodnom starenju kože.
Upravo je hijaluron glavni aktivni sastojak Novema krema za lice.

Ova krema sadrži visok udio inovativnog kompleksa 3 iznimno učinkovita ovlaživača: glicerina, hijaluronske kiseline ultra niske molekulske mase i prirodnog osmolita betaina, koji reguliraju homeostazu vode u stanicama, za izniman osjećaj hidratacije. Uz dodatak njegujućeg shea maslaca i ceramida koji podržavaju barijerna svojstva kože, smirujućeg bisabolola te vitamina E s antioksidativnim djelovanjem, ova krema pruža koži dubinski osjećaj vlage, tonusa i ugode.

 

 

Visoke koncentracije u formulaciji pridonose učinkovitost djelovanja Novema kreme na više razina. Svakodnevnim nanošenjem osjetno poboljšava međustanične veze u dermisu i epidermisu, regulira hidratizaciju kože i pojačava njen tonus.

Izbor anti age proizvoda nije nimalo lak zadatak, stoga poklonite svoje povjerenje Novema kremi za lice čiju recepturu je osmislila magistra farmacije. Više pogledajte OVDJE.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu ovom kremom.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #novema
  2. Zapratite našu Facebook stranicu i Instagram profil
  3. Ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno i tagirati frendice
  4. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21. ožujka, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Katarina Tkalčević

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Jedna kapljica ulja mikroalge u sebi spaja snagu 4 milijardi aktivnih stanica, te tako postaje ekstrakt, iznimno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Savjeti i preporuke

Naše stanice ne samo da stare nego starenje šire i na okolne stanice, baš poput virusa.

Beauty report

Nova anti-aging linija, bazirana na termalnoj izvorskoj vodi koja pruža umirujuća i omekšavajuća svojstva toliko potrebna osjetljivoj koži, bez kontroverznih sastojaka i sa sastojcima...

Beauty report

Noćna krema za sve tipove kože zaglađuje bore, učvršćuje kožu i puni ju energijom.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version